Hit tvit
printskrin
Hit tvit

printskrin

Hit tvit, Foto: printskrin

Tema emisije na samom početku bili su radovi u Beogradu i gondola koja treba da se izgradi.

Međutim, Šešelj je u svom stilu, rekao da je ta tema za njega zastarela i pokrenuo svoju priču, pa je emisija poprimila sasvim neočekivan pravac.

Vučić čestitao Srpskoj listi ubedljivu pobedu

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 21:37 - 06.10.2019. 21:44 Obraćanje predsednika Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Marko Đoković * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se večeras povodom ishoda izbora na Kosovu i Metohiji * Na parlamentarne izbore na severu Kosova i Metohije izašlo je 49,7 odsto birača * U šest srpskih opština južno od Ibra prosečna izlasnost je bila 49,98 odsto AUTOR: Informer/ Alo.rs DATUM I VREME: 06.10.2019.

- Osvrnuo bih se na pretnje koje dobija Milomir Marić. On je sada na velikom udaru - rekao je Šešelj.

Voditeljka emisije pokusavala je da prekine lidera SRS koji je izvadio papire i pokušao da preuzme emisiju čitajući ono što je za njega bilo interesantno. Podsetimo, Marić se našao na udaru jednog dela javnosti nakon kritika koje je izneo u svojoj emisiji na račun univerzitetskog profesora Sinanija.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ!

 

Komentari (1)

moca

07.10.2019 13:07

Šešelj je obična budalčina,misli da je posisao svu pamet ovog sveta? Vidi se na svim televizijama u jutanjem programu.Nemože da spava pa ga isteraju iz kuće.