Rečna policija
MUP
Rečna policija

MUP

Rečna policija, Foto: MUP

Alo! u sutrašnjem broju otkriva kako je jedan opozicioni političar u usponu, uhvaćen u nedelju veče u društvu osuđivanog ubice.

Za jedan dan ovaj političar uhvaćen je u opasnom kršenju zakona čak dva puta. Policija je, kako Alo! saznaje, uhvatila čuvenog političara u noći 11. aprila na jahti u društvu osobe koja je osuđena za ubistvo devetnaestogodišnje devojke.

Novinari pročitali predsedniku šta je napisao Sergej Trifunović: Njegov odgovor nisu očekivali, držao se za grudi (FOTO, VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 11.08.2019. 18:05 Psovke kakve javnost ne pamti Aleksandar Vučić, Foto: Youtube Printscreen Nakon što je na Tviter profilu Sergeja Trifunovića osvanuo tvit u kojem se bez zadrške psuje i upozorava vlast, predsednik Srbije reagovao je suzdržano. Naime, Trifunović je napisao: "Ma, da.

Političar je vozio jahtu bez dozvole i glisirao po beogradskim rekama na mestima gde je to izričito zabranjeno. 

Kosovo se diči najmodernijim oružjem, a strahuju od srpskih tenkova

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.08.2019. 14:16 On ne isključuje mogućnost naoružavanja Prištine, ali misli da je to više sakupljanje političkih poena pred izbore.. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Vojni analitičar Miroslav Lazanski nazvao je lupetanjem izjavu brata bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, Dauta Haradinaja, da će kosovske bezbednosne snage, odnosno, kako je rekao, kosovska vojska, "imati najmodernije oružje u regionu".

Rečna patrola policije ih je tokom rutinske kontrole zatekla u prekršaju.

Pročitajte i:

Detaljnije čitajte u sutrašnjem broju Alo! 

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa