Kamion
Alo.rs
Kamion

Alo.rs

Kamion, Foto: Alo.rs

Reporteri našeg portala Alo.rs zapazili su kamion sa razglasom koji je krenuo od Slavije i koji se sada kreće ulicom Kralja Milana ka gradu, sa koga se emituje glasovna poruka koju mozete poslušati u nastavku.

Narod se u velikom broju okupio da čuje reči koje dopiru sa razglasa i koje na pravi način opisuje šta nam je uradio Dragan Đilas, ruku pod ruku sa svojim saveznicima, za vreme gospodarenja našim glavnim gradom.

Pročitajte još:

Dragan Đilas zadužio je grad Beograd za 1, 2 milijarde evra, što znači da je svakog građanina zadužio 630 evra. Đilas je ostavio dug prema dobavljačima za narodne kuhinje i građanima na ime subvencija po 4 milijarde dinara, ukupno 8 milijardi.

Dragan Đilas

Tanjug/Filip Krajincancic

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Dragan Đilas ostavio je dugovanje trudnicama i porodiljama preko 5 milijardi.

Period vlasti Dragana Đilasa ostaće upamćen po brojnim aferama, jedna od njih je ugradnja podzemnih kontenjera i to bez ikakve studije i plana. Bili su nefunkcionalni, a plaćeni su 6 miliona evra.

Pročitajte i ovo:

 

U vreme vlasti Dragana Đilasa javno komunalna preduzeća poslovala su u minusu. Nije izmirivao obaveze ni prema bankama, ni prema opštinama, pa čak ni prema gradskim preduzećima. Rekonstrukcija bulevara kralja Aleksandra pored toga što je preplaćena 6 miliona evra, ostaće upamćena po nameštenom tenderu i seči platana.

Dragana Đilasu ni deca nisu bila ukras pa je krao čak i od najmlađih sugrađana, pa je tako objekat koji je bio namenjen deci oteo i uveo rijaliti u Srbiji. Od Velikog Brata višemilionsku korist imao je samo on i njegova firma Emotion Production, a uzrupirani prostor za kuću VB plaćao je samo 130 evra mesečno.

Politički program Boška Obradoviča svodi se na nasilje, upadanje u kancelariju predsednice Skupštine, na prebijanje novinarki Gordane Uzelac i Mare Dragović.

Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas

Tanjug

Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Bošku Obradoviću je normalno da motornom testerom upada u zgradu RTS-a i preti novinarima.

Što se tiče kuma kosovske nezavisnosti Vuka Jeremića, omiljnog Tačijevog i Haradinajevog političara, on će ostati upamćen po tome što je za vreme svog petogodišnjeg mandata trošio milione evra narodnih parama svoja luksuzna putovanja kao ministar spoljnih poslova.

Građani su plaćali za Jeremićeva noćenja od nekoliko hiljada evra do 220 prosečnih plata u Srbiji za samo jedan let privatnim avionom, ali Vuk Jeremiću je i to bilo malo! Na konto dnevnica uzeo je još 55 hiljada evra.

Sergej Trifunović, novopečeni političar, drug Dragana Đilasa i Boška Obradovića, osim psovki, uvreda, pretnji, primitivnih tvitova nema baš mnogo šta da ponudi građanima.

Sergej Trifunović

EPA/Aleksandar Bačlija

Sergej Trifunović, Foto: EPA/Aleksandar Bačlija

Sergej Trifunović često je viđen u društvu ljudi iz krimogenih sredina.

Željko Veselinović, jedan od predsedavajućih Saveza za Srbiju, koji je uputio premijerki Ani Brnabić pretnje silovanjem, ima iza sebe brojne malverzacije.

Dragan Đilas i Željko Veselinović

TV Pink

Dragan Đilas i Željko Veselinović, Foto: TV Pink

Željko Veselinović krivično je gonjen zato što je parama sindikata kupio auto od svog tasta. On nije tukao svog tasta kao Dragan Đilas, već je parama sindikata kupovao od njega.

 

Nećemo Dragana Đilasa, nećemo Vuka Jeremića, nećemo Boška Obradovića, nećemo Sergeja Trifunovića, čuje se sa razglasa.