ISPLIVAO SNIMAK KOJI RASKRINKAVA MARINIKU TEPIĆ I DRAGANA ĐILASA Pogledajte šta su radili dok su bili na vlasti, cela Srbija je ovo gledala u udarnom terminu! (VIDEO)

Isplivao snimak iz 2012. godine.

Dnevnik RTS, Foto: printscreen

Dok Đilasova zaposlena i potpredsednica stranke SSP Marinika Tepić širi paniku zbog mogućeg istraživanja prisustva rude litijuma u selu Dobrinja kod Požege, u javnost je isplivao snimak iz 2012. godine na kome je prikazano kako je vlast Tadića, Jeremića i njenog Đilasa dozvolila ista takva iskopavanja širom Srbije.

"Dok @MarinikaTepic širi paniku zbog mogućeg istraživanja prisustva rude litijuma u selu Dobrinja kod Požege, prisetimo se ovog videa iz 2012. koji vam pokazuje da je vlast njenog Dragana Đilasa, Borisa Tadića, Jeremića...dozvolila ista takva istraživanja ŠIROM SRBIJE!", stoji u objavi na Tviteru u okviru koje je objavljen video snimak priloga iz Dnevnika RTS-a.

"Na teritoriji Srbije leži 20 odsto svetskih rezervi litijuma. Bez ovog minerala nema proizvodnje baterija i vozila na električni pogon. U narednoj deceniji potražnja za tim mineralom biće udvostručena. Procenjuje se da 20 odsto svetskih rezervi litijuma leži u našoj zemlji. Blace je jedna od sedam lokacija za koje je kanadska firma " Ultra litijum" dobila licencu za istraživanje. Za tim retkim mineralom tragaće i na području Lađevaca, Preljine, Trnave, Kragujevaca istočno od Valjeva i u Koceljevi. U poslu će kanadskoj kompaniji pomagati kineska firma "Betek".", navodi se u prilogu RTS-ovog Dnevnika 2 od 23. jula 2012.

 • Korisnik: GasaI
  14/04/2021 - 12:20
  Jedno je ispitivanje a drugo je kopanje i prerada. Nedaj boze da se srbi sloze. Botovi rade punom parom.
 • Korisnik: stevo
  14/04/2021 - 09:20
  Sve se na kraju sazna.istina izadje na videlo kad tad
 • Korisnik: Elena
  14/04/2021 - 08:38
  Sta je sa Trepčom to su prvo Tadićevci prodali i sva nalazišta na KiM.
 • Korisnik: Stole
  14/04/2021 - 08:10
  Koje je to licemerje za ono sto su upravo oni radili kada su bili na vlasti sada optuzuju drugog
 • Korisnik: Dama bez blama
  14/04/2021 - 07:58
  Ne vodim racuna o Mariniki, ona je izgubila kredibilitet kod mene, jos od one lazi za onu drogu i kokoske.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi