Ivica Dačić i Dragan Marković Palma
Promo

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma

Promo

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, Foto: Promo

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, čestitao je juče jubilej Ivici Dačiću, njegovom koalicionom partneru i lideru SPS-a.

- Na današnji dan pre 10 godina Ivica Dačić je postao ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije. Nekada se u Srbiji za 10 godina davao ručni sat, ali samo onim uspešnim i dobrim radnicima. Ivica Dačić je skinuo negativnu etiketu koju je imala Srbija. Ja i Ivica Dačić smo presekli 2008. godine da se napravi proevropska vlada. Ja sam Ivici Dačiću spremio na poklon jedan ručni sat zato što je 10 godina na funkciji i uspešno obavlja svoj posao - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, na svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i Turske i ministre i ambasadore i druge zvanice, nakon kik boks meča u Jagodini.

Na satu je ugravirano: „Za uspešan rad Ivici Dačiću“.

- Ručni sat nema novčanu vrednost, ali ima simboličnu. Da nije bilo Ivice Dačića, Srbija nikada ne bi bila na evropskom putu i ne bi imala ovakvu međunarodnu popularnost - poručio je Palma, a Dačić se zahvalio na poklonu.

- Zahvaljujem se Draganu Markoviću Palmi na poklonu. Danas je 10 godina od kada sam postao ministar u Vladi Srbije i danas je moj sin Luka položio vozački ispit - otkrio je lider SPS-a.

Komentari (3)

Гордана

08.07.2018 20:50

А, тако дакле, ЦЕНЗУРА! Плашите се да објавите истину?! Но, добро, онај горе све види!!!

Гордана

12.07.2018 07:19

@Гордана - А што ми не објависте мој први коментар? Значи, добро сам написала. ЦЕНЗУРА!!!

Сараџогла

09.07.2018 09:41

Ви у редакцији АЛО морате ,,да станете на лопту,,? ЗАБРАНИТЕ КОМЕНТАР ЗА КОЈИ МИСЛИТЕ ДА НЕКОМЕ НЕ ОДГОВАРА? Може бити да ће да се увреди?Ајде,бре! А онда објавите ПРОТЕСТ што сте некоме забранили коментар?Мени сте вероватно највише забрањивали коментаре иако су били пристојни и са позитивном намером.Не заборавите да сам вас оптужио ДА ПРОПАГИРАТЕ албанску заставу и проклети амблем АОС - Албанских окупационих снага?УЧК је за свет који не зна истину позитива!