Dragan Đilas
Tanjug
Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Dragan Đilas i njegov Savez za Srbiju sa pridruženim ispostavama koji zajedno već nedeljama uz par stotina pristalica pokušavaju nasilnim pitem da na ulici smene vlast, svakim svojim potezom ili izgovorenom rečenicom udara direktno na sebe, gazeći po ko zna koji put principe koje lažno propagira.

Kako prikazuje fotografija u jednom uticajnom dnevnom listu iz 2011. godine, iz vremena kada je Đilas gospodario glavnim gradom Srbije i akumuliranao svu vlast u svojim rukama, on je tada bio jedan od najmoćnijih ličnosti u medijima. 

Najmoćniji ljudi

Printscreen

Najmoćniji ljudi, Foto: Printscreen

Na fotografiji je jasno prikazano da niti Vučic, niti bilo ko drugi iz vrha SNS, nikada bio “među najmoćnijim u medijima”, nego Dragan Đilas lično!

Pročitajte još:

 

Svake godine je u vreme gradonačelnikovanja bio je na uvaženoj listi najmoćnijih ljudi, a potpisivan baš kao gradonačelnik, potpredsednik DS i bliski saradnik predsednika Srbije Borisa Tadića.

I niko tada nije apelovao, bojkotovao, nije rušio RTS, nije pretio... Naprotiv.

Najmoćniji ljudi

Printscreen

Najmoćniji ljudi, Foto: Printscreen

- Gradonačelnik Beograda, potpredsednik DS i bliski saradnik predsednika Srbije Borisa Tadića, suvlasnik je kompanije "Multikom" u čijem je vlasništvu "Dajrekt medija", najveće preduzeće za marketinške usluge u Srbiji - stoji ispod fotografije.