Đilas napada
screenshoot/Youtube
Đilas napada

screenshoot/Youtube

Đilas napada, Foto: screenshoot/Youtube

"Alo!" je ekskluzivno došao u posed snimka, na kojem se vidi kako lider Saveza za Srbiju sa nekolicinom svojih pristalica, nasrće na policajca u civilu.

PROČITAJ JOŠ:

- Šta beži, čekaj sad kad si hrabar. Hapsite ljude koji piju kafu u kafiću - čuje se Đilas kako govori policajcu dok juri za njim.

Đilasove pristalice odmah su opkolile policajca, i blokirale mu put.

Naime, policija je danas uhapsila u Beogradu jednog od huligana koji su sinoć upali u zgradu RTS-a sa motornom testerom.

Ubrzo se u kadru pojavilo još jedno lice koje je snimalo napad na pripadnika policije.

PREPORUČUJEMO:

- Šta snimaš ti? Sebe snimaj! Ajde beži odavde - urlao je Dragan Đilas načoveka sa telefonom u ruci, a onda ga uhvatio za ruku i počeo da ga gura.

Ovo nije jedini incident koji je zabeležen danas u Beogradu tokom protesta pristalica opozicije.

Tokom organizovane blokade zgrade Predstavništva Srbije, oni su najpre probili ogradu, a onda i povredili dvojicu policajaca, koji se u ovom trenutku nalaze u Urgentnom centru.

Komentari (6)

Ur Nino sar Serbule

17.03.2019 18:35

Na svaki način želi da isprovocira policiju da krene na njih, pa da optuže državu za nasilje,sram ga bilo , đubre tajkunsko.

voja

17.03.2019 18:58

Pokrali Beograd pa i nisu ispunili ono za sta su placeni pa bi opet da zbog njihovog licnog intetesa da udari brat na brata dok se oni bogate sve vise sve smo ovo prosli u zadnjih 15 20 godina zar na opet treba neki rat jada je ova zemlja koja nemoze bez sopstvene KRVI sta cemo ostaviti nasoj deci podeljene pasaluke SRAMOTA

mixi

17.03.2019 19:37

Jeza me uhvatila kad vidim ko je nekad bio gradonačelnik Beograda, ovo da vodi Srbiju? Ne damo!

malenkost

17.03.2019 19:38

Kako se vidi da Đilas jednostavno traži da ga neko napadne dok ga snimaju samo da bi mogao da se žali na nasilje.Srećom ovi ljudi su ga iskulirali i svaka im čast. Ja mislim da ne bih mogao.

Miki

18.03.2019 08:50

Njega niko nije napao, sve je laz.

Roki

18.03.2019 08:51

Ovakvo ponasanje treba sankcionisati.