BIVŠI PREDSEDNIČKI PAR MISTERIOZNO NESTAO Pogasili sve naloge na društvenim mrežama, niko ne zna gde su Toma i Dragica!

Da li je bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić zvao Fejsbuk i zamolio ga da ga obriše s Tvitera, ili je situacija bila obrnuta to ne znamo, ali ono što je sigurno jeste to da njegovih zvaničnih naloga na tim društvenim mrežama više nema.

Tomislav i Dragica Nikolić
Tomislav i Dragica Nikolić, Foto: Printskrin

Zajedno s Nikolićem s interneta je nestao zvanični sajt njegove supruge Dragice.

Iako na društvenim mrežama još postoje nalozi Tomislava Nikolića, ipak nijedan nije pravi, odnosno zvanični, te se čini da je bivši predsednik Srbije odlučio da napusti i Tviter, i Fejsbuk, i Instagram.

Doduše, ne možemo mu ni zameriti na toj odluci jer Nikolić nije imao mnogo sreće s društvenim mrežama, pošto je na istim bio glavna meta za zbijanje šala.

 

Koliko ih je razumeo, pokazalo je njegovo gostovanje u emisiji „Upitnik” na RTS-u, kada je izrekao sada već legendarnu izjavu.

- Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju jesu organizovane. Pošto ponekad sedim s prijateljima i kažem: „Hajde da damo negde neki komentar” i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt da se kaže šta želiš da kažeš - izjavio je bivši šef države i zapalio društvene mreže.

Iako Toma odavno nije šef države, šale poput one čuvene: „Dragice, stavi gibanicu, stiže nam neki mejl” i dalje se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Kada smo kod supruge bivšeg šefa države Dragice Nikolić, čini se da je i ona zajedno s Nikolićem odlučila da batali internet. Zanimljivo, sajt koji je tokom Nikolićevog mandata nosio naziv „supruga.predsednik.rs“ više ne postoji, pa se sad automatski prebacuje na sajt „predsednik.rs“.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi