Vuk Drašković
Zoran Lončarević
Vuk Drašković

Zoran Lončarević

Vuk Drašković, Foto: Zoran Lončarević

- Ovde svest naroda kreiraju službe bezbednosti, njihovi mediji, njihovi pisci, njihova propaganda koja je tesno povezana sa propagandom ruskih zilota u našoj crkvi, povezanih sa propagandom jastrebova iz Kremlja koji zapravo na Balkanu a naročito u Srbiji žele da stvari drže zamrznutim i da podstrekavaju nastavak mržnji i sukoba jer samo u tome vide šansu za prodor i uticaj Rusije na Balkan.

Pročitajte još:

Predsednik SPO Vuk Drašković je naglasio i da Srpska Crkva i mnogi drugi koji predstavljaju srpsku nacionalnu elitu se pozivaju u 21.veku na neku Lazarevu kosovsku zakletvu koja je izmišljena i koja je mit.

Vuk Drašković

Vesna Lalić

- Po toj zakletvi mi moramo da izginemo na Kosovu jer je zemaljsko carstvo kratko i treba ga prezreti, a nebesko carstvo, carstvo smrti je zauvek i treba ga poštovati. U svim kritičnim razdobljima po nacionalni opstanak naša Crkva se opredeljivala za smrt, a nikad za život. Zbog svega toga ništa dobro ne možemo očekivati. Ja sam preskupu cenu platio 1991 godine, kada sam pisao Miloševiću i kada sam ga preklinjao da prekinemo rat i da Jugoslavija postane konfederacija. Proglašen za nacionalnog izdajnika - izjavio je predsednik SPO i poslednji sef diplomatije SCG Vuk Drašković.