Podrška Vučiću iz Majamija
Facebook printescreen
Podrška Vučiću iz Majamija

Facebook printescreen

Podrška Vučiću iz Majamija, Foto: Facebook printescreen

Srbi su se okupljali bukvalno širom celog sveta, od dalekih Brazila i Floride, preko evropskih prestonica poput Pariza i Beča, sve do Moskve i Sankt Peterburga, kako bi ohrabrili Vučića da istraje u borbi za interese Srbije u trenutku kada su oni ugroženi više nego ikad u modernoj srpskoj istoriji.

Podrška Vučiću iz Slovenije

Facebook printescreen

Podrška Vučiću iz Slovenije, Foto: Facebook printescreen

“Podrška za Vučića”, “Majami voli Vučića”, “Tbilisi je uz Vučića”… samo su neke od poruka na transparentima koje mahom drže mladi ljudi, devojke i mladići, pored znamenitosti gradova u kojima žive.

Ova spontana podrška predsedniku nezaustavljivo se širi na svim društvenim mrežama u momentu kada mu je najpotrebnija. Vučić se, podsetimo, ovih dana suočava sa velikim pritiscima na svim frontovima.

Podrška Vučiću iz Moskve

Facebook printescreen

Podrška Vučiću iz Moskve, Foto: Facebook printescreen

Podsetimo, predsednik Vučić je i juče ponovio da Srbiju ne zanima dijalog sa Prištinom u kom se od naše zemlje traži samo da prizna nezavisnost južne pokrajine, zbog čega je izložen otvorenim ultimatumima.

Sve se dešava u jeku borbe protiv korona virusa, sa kojim se Srbija nosi bolje i od država Evropske unije, a ekonomskim merama koje koordiniše Vučić praktično uspeva da suzbije pogubno dejstvo opakog virusa na ekonomije svih zemalja sveta.

Podsetimo, prema analizama i prognozama MMF-a i drugih globalnih finansijskih institucija, Srbija je svrstana u sam vrh zemalja koje će se uspešno izboriti sa ekonomskim posledicama pandemije.

Istovremeno, Vučić trpi ogromne pritiske i na unutrašnjem planu, od strane opozicionih stranaka koje su organizovale neuspešan bojkot izbora i njihovih sve brojnijih medija. Tako je u poslednjih mesec dana objavljeno više od 1.000 tekstova samo protiv predsednika.

Naša dijaspora je očigledno prepoznala trenutak i spontano odlučila da podrži Aleksandra Vučića.

Pročitajte još:

Komentari (7)

jura

08.08.2020 12:42

Vučića za precednika celog sveta.

Usud

08.08.2020 20:41

Bravo za sve ove mlade ljude koji su prepoznali vrednos borbe AV. A njemu svaka čast na neiscrpnoj energiji.q

Boki_KV

09.08.2020 02:26

Pa kad vam je toliko dobar sto ste svi u inostranstvu, dodjite malo u svoju zemlju da zivite i radite pa da vidite koliko je dobar i slicno... Da nije smesno bilo bi zalosno!

Boshky

09.08.2020 11:55

I ja volim onu crnu iz Majamija ?

Coja grof

09.08.2020 12:44

Lepo je to sto ga podrzavaju. Ajde neka dodju u Srbiju da zive, pa da vidimo. Majami je lep za zivot, sljasti od svetla. Nek dodju u Degrmen, selo koje nikad nije, i nikad nece imati struju, pa da ih vidim onda. Sad je pravo vreme za dolazak, jer kad padne sneg, do tamo nema ni puta. GUD NAJT MAjAMI.

Аутолимар

09.08.2020 13:00

Зашто се крију иза маске?

Edit

09.08.2020 13:33

Mogu zamisliti,koliko je predsednik odusevljen,ovim spontanim okupljanjem,a tek porodica i familije.