OGLASIO SE ZORAN BABIĆ Podnosim neopozivu ostavku, izgubljen je ljudski život!

Vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić potvrdio je u izjavi Tanjugu da podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Zoran Babić
Zoran Babić, Foto: Alo!/Marko Đoković

„Izgubljen je jedan ljudski zivot. Za mene kao čoveka sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čoveka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije. Bezbednost, sigurnost, to je ono što su bili moji ciljevi i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku", izjavio je Babić.

On je istakao i da za njega kao člana i kao funkcionera Srpske napredne stranke čiji je predsednik Aleksandar Vučić, nije potreban nikav poziv, ni naredba.

- Znanje, ali i moral, odgovornost i pre svega ljudskost i čestitost, osobine su koje u svakom od nas traži naš predsednik. I ne treba da mi kaže bilo šta. Ako me je predložio na funkciju, onda znam šta mi je činiti - rekao je Babić.

On je napomenuo da je to razlika koju Srpska napredna stranka, vođena Aleksandrom Vučićem, pravi u našem društvu i našoj državi.

- Nama se ne naređuje, mi znamo šta treba da činimo - ističe Babić.

Budućem direktoru Koridora Srbije želi, kako je naveo, uspeh u radu i što manje teških momenata, a predsedniku, stranci i Srbiji "stoji na raspolaganju", naveo je Babić.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivana
  02/02/2019 - 07:50
  Ljudski i posteno. Da bi covek sutra mogao da spava, uradio je ono sto je mislio da treba i oseca svaka cast!
 • Korisnik: Bojana
  02/02/2019 - 07:22
  Samo hrabro ZORANE
 • Korisnik: Mica
  02/02/2019 - 07:05
  Ovako to rade moralni ljudi. Iako on nije direktno odnovoran, Zoran Babić je osećao moralnu obavezu da podnese ostavku!
 • Korisnik: jana
  02/02/2019 - 06:03
  Zašto bi odgovarao neko ko nije kriv? Babić nije vozio.
 • Korisnik: uros
  02/02/2019 - 05:55
  Ovo što se desilo,nema nikakve direktne veze sa Babićem. Niti je on vozio,niti je usmrtio ženu. Na žalost,to što se desilo je tragedija,ali sad ne treba napadati nevine ljude.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi