Budućnost Srbije u Beogradu
Tanjug
Budućnost Srbije u Beogradu

Tanjug

Budućnost Srbije u Beogradu, Foto: Tanjug

Premijerka Srbije Ana Brnabić zahvalila se građanima koji su se okupili na mitingu na podršci i poverenju.

PROČITAJ JOŠ:

- Hvala što smo danas svi zajedno u Beogradu! Zašto smo svi danas ovde? Ako mene pitate onda kažem da smo se okupili da Srbija nije podeljena zmelja, društvo da je jedna jednaka i jedinstvena zemlja u kojoj su važni rad i rezultati – istakla je premijerka.

Budućnost Srbije u Beogradu

Tanjug

Budućnost Srbije u Beogradu, Foto: Tanjug

-Srbija nije zemlja koja će podržati vešala, testere, stalne podele na botove, sendvičare, i građansku elitu, nije to Srbija, Srbija je jedna, ovo je Srbija! – kaže ona.

PREPORUČUJEMO:

Srbija je jaka i jedinstvena i da stavimo tačku na te podele i pre svega na one koji nas dele, su se okupili na ovom mestu i ponovo nismo čuli ni plan ni program čuli smo samo uvrede, psovke i samo pozive na podelu i to nije Srbija i nikada neće biti, navela je Brnabić.

- Danas šaljemo poruku da Srbija nije podeljena zemlja, da je jedna, jedinstvena, da je u njoj važan rad i rezultati, da Srbija nije zemlja koja će podržati vređanje, podele i nasilje - rekla je Brnabićeva.

Nakon obraćanja premijerke Srbije Ane Brnabić, govoriće i Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.

Budućnost Srbije u Beogradu

Tanjug

Budućnost Srbije u Beogradu, Foto: Tanjug

Nakon njih okupljenima će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Miting je počeo izvođenjem srpske himne. U istom redu, odmah pored Vučića, sa njegove desne strane bili su Srbi sa Kosova, a sa njegove leve strane predsedavajući predsedništva BiH Milorad Dodik.

Komentari (3)

Iva

19.04.2019 18:59

Prava slika Srbije.

Zorica

19.04.2019 19:02

BRAVO ZA NASU PREMIJEKU ! SVAKA CAS ANA

neca

19.04.2019 19:06

Većinska Srbija je danas pokazala jedinstvo