Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas adaptiranu i renoviranu zgradu Osnovne škole "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu.

Predsednika Vučića je uprkos snegu i kiši sačekalo mnogo ljudi.

Predsednik Srbije se obraća prisutnim građanima:

- Hoću samo da vam kažem da ako nastavimo vredno da radimo, imaćemo uvećane plate i penzije, iz godine u godinu, i da ćemo vraćati naše mlade iz inostranstva. Sve najbolje vam želim, vama i vašim porodicima, živelo Takovo, živeo Milanovac, živeli građani. Ja ću se ponovo vratiti ovde da proverim da li je sve urađeno kako je i planirano.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Vučić je zatim ušao u školu i poručio đacima da vredno i marljivo rade, onda se našalio na svoj račun.

- Vi deco marljivo i vredno radite, zato ste takvi, a ja ne radim ništa zato sam tako debeo. Pozdravite mame i tate. Deco, slušajte učiteljice i roditelje, našalio se predsednik Vučić na svoj račun.

Predsednik u Gornjem Milanovcu

Printscreen/ Pink

Predsednik u Gornjem Milanovcu, Foto: Printscreen/ Pink

Vučić je dodao da je srećan i što deca iz Milanovca imaju ovako lepu i modernu školu u koju je uloženo 2,3 miliona evra.

Predsednik Vučić je sa osnovcima iz Gornjeg Milanovca obišao renoviranu školu "Momčilo Nastasijević" i tom prilikom rekao da mu je izuzetna čast što ima priliku da bude na svečanom otvaranju renovinare ustanove i da ona izgleda velelepno.

- Pred nama je mnogo izazova, migrantske krize, korona virusi, pitanje Kosova i Metohije, ali uz vaše poverenje i podršku možemo da odolimo svim izazovima.Ono što mogu da vam obećam je novi auto-put, kanalizacija, još dve škole u Gornjem Milanovcu će biti obnovljene kao i ova danas, i ono najvažnije je da je rad Srbije u januaru mesecu je viši za 6.5 odsto nego prethodnih godina.Da nije korona virusa, mogao bih slobodno da kažem da nam je ovo najuspešnija godina u proteklih 10 godina - rekao je Vučić.

Gornji Milanovac

Alo.rs/M.I.

Gornji Milanovac, Foto: Alo.rs/M.I.

Obilazak je započet u 13.00, saopštila je pres služba predsednika.