Sergej Trifunović, Dragan Đilas
Tanjug/Tara Radovanović
Sergej Trifunović, Dragan Đilas

Tanjug/Tara Radovanović

Sergej Trifunović, Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je juče ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Kako je rečeno u PSG-u, Trifunoviću je prišao prolaznik i nakon kratke verbalne rasprave udario ga je pesnicom u glavi.

Iako je manjkalo podrške doskorašnjih saboraca iz opozicije, Dragan Đilas je smogao snage i obratio mu se putem društvenih mreža, iako je njegov bojkotaš napao lidera PSG:

"Istine radi, ja sam pozvao na proteste u Kruševcu i Beogradu. Sergej skratio boravak u Amsterdamu da bi bio na protestu i pozvao ljude na sledeći. Mislim da je vreme da obojica pozovemo sve iskrene opozicionare da prestanu sa međusobnim optužbama. Borimo se protiv istog zla", napisao je lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas.

Na njegov Tvit je odgovorio lider PSG, Sergej Trifunović, koji je juče napadnut na Trgu republike od strane Đilasovih bojkotaša, dok je skupljao potpise za predstojeće izbore.

"Kad su prebili Borka, Dragan Đilas je zvao na tribinu, a ja na ulice. Kad su pak Đilasu pravili pir ispred kuće, prvi sam pozvao i došao ispred. A vi gospodo igrajte politike nastavite da pišete saopštenja", napisao je Trifunović i ovim statusom jasno pokazao da raskol u opozicionim redovima ne jenjava, i da se Đilas krije iza saopštenja.

Tvit Dragana Đilasa

Tviter printskrin

Tvit Dragana Đilasa, Foto: Tviter printskrin