Milena i Bogdan Ivanović
Privatna arhiva
Milena i Bogdan Ivanović

Privatna arhiva

Milena i Bogdan Ivanović, Foto: Privatna arhiva

- Strah i nemoć. Život se svede na brojanje minuta, sati, dana do poboljšanja i ozdravljenja. Ja sam lično bolničke dane preplakala, moleći se da Bogdan bude dobro. Sama sebi nisam bila važna - navodi Ivanovićeva i dodaje da joj je jedino bilo bitno da njen sin bude dobro i da se ne plaši.

- Bila sam jako zabrinuta od samog početka jer je Bogdan kao mlađi imao tri upale pluća i jako sam se brinula da se ne razboli. Pregurali smo najteži udar zdravi. Nadala sam se da će tako ostati - navodi ona i dodaje da se u ovom drugom udaru korone u Srbiji desilo ono čega se najviše bojala, ona i Bogdan su se razboleli.

- Čitala sam kako mi pojedinci žele smrt, kako je „korona uzela pravdu u svoje ruke“... Strašne stvari. Isto kao i to da je Bogdan bio sasvim sam sa svojim bakom i ujakom. Niko od onih rođenih, čija je to obaveza pre svega, nije upitao za njegovo zdravlje, da li mu nešto treba, niko nije ni pokušao da mi uveseli bar jedan dan. Ali neka. Čuva njega njegov otac, sigurna sam u to. I dobri ljudi koji su deo naših života. Malo ih je, ali mnogo ljubavi nam pružaju. Nama je to dovoljno. Ljubav je spas. Tako i Bogdana vaspitavam, da na svaku nepravdu odgovori ljubavlju. Jedan vidi sve - poručila je Ivanovićeva.

Protesti su igra sa životima ljudi

Milena Ivanović je putem društvenih mreža osudila proteste koji se organizuju u Beogradu.

- Ne znate kako je kada ste bolesni vi, vaše dete, vaša majka. Ja znam i zato imam prava da kažem da ova zemlja trenutno vodi najvažniju bitku, bitku za živote ljudi. Protesti koji se danas dešavaju su igra s ljudima. Zato se dozovite pameti dok nije kasno. Ne otvarajte put ovoj nemani koja će danas ili sutra u svoje kandže ščepati vas, vašu decu, majke, braću, prijatelje - istakla je ona.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (2)

Goca gocic

13.07.2020 12:30

Reče ološkinja milena popović koja se lažno predstavlja i koju lažno predstavljaju kao Ivanović. Šljam. Što ne kaže da se zarazila na sns proslavi, a onda zarazu prenela detetu? Zašto zloupotrebljavaju to jadno dete u svoje kurvinsko eksponiranje? Šljam. Inače, hvala Bogu da su ozdravili, nikada i nikome ne želim zlo.

Ona je

13.07.2020 14:38

Milena Popovic, nije bila zakonita supruga, tako da nemojte stalno da joj ubacujete prezime Ivanovic. Zdravlje i njoj i detetu zelim, a kakve ce odluke Boga biti, nije na nama.