MILENA IVANOVIĆ ZA ALO! O TOME KAKO SE SA SINOM IZBORILA SA KORONAVIRUSOM Plakala sam i molila se da Bogdan bude dobro!

Milena Ivanović Popović, supruga Olivera Ivanovića, ubijenog lidera inicijative SDP, bolničke dane provela je u suzama i molitvama da njen sin Bogdan bude dobro, a pakao je počeo na dan kada je dobila rezultate testova koji su pokazali da su i ona i Bogdan pozitivni na koronavirus.

Milena i Bogdan Ivanović
Milena i Bogdan Ivanović, Foto: Privatna arhiva

- Razboleli smo se i test je pokazao da smo pozitivni. Ja sam morala biti hospitalizovana zbog upale pluća, a Bogdan je ostao kod kuće s bakom jer nije imao simptome. Taj pakao i agoniju koju sam prolazila tih dana teško je rečima opisati - priča ona za „Alo!“ i priznaje da je bila preplašena.

- Strah i nemoć. Život se svede na brojanje minuta, sati, dana do poboljšanja i ozdravljenja. Ja sam lično bolničke dane preplakala, moleći se da Bogdan bude dobro. Sama sebi nisam bila važna - navodi Ivanovićeva i dodaje da joj je jedino bilo bitno da njen sin bude dobro i da se ne plaši.

- Bogdan je bio s bakom, pozitivan i uplašen za mene. Otac mu je otišao i nije se vratio. Bojao se da tako ne bude i sa mnom - navodi Milena, koja je iz bolnice satima preko telefona pričala s Bogdanom pokušavajući da ga smiri i uteši.

- Crpela sam poslednje atome snage da ne zaplačem, da se smejem dok sa njim razgovaram. I tako su dani prolazili i hvala dragom bogu uspeli smo. Zauvek ću pamtiti koronu i te dane. To su dani koji vam iskristališu mnogo toga. Suoče vas sa nekim bolnim istinama - kaže ona i dodaje da je od početka pandemije u martu poštovala sve mere.

- Bila sam jako zabrinuta od samog početka jer je Bogdan kao mlađi imao tri upale pluća i jako sam se brinula da se ne razboli. Pregurali smo najteži udar zdravi. Nadala sam se da će tako ostati - navodi ona i dodaje da se u ovom drugom udaru korone u Srbiji desilo ono čega se najviše bojala, ona i Bogdan su se razboleli.

- Čitala sam kako mi pojedinci žele smrt, kako je „korona uzela pravdu u svoje ruke“... Strašne stvari. Isto kao i to da je Bogdan bio sasvim sam sa svojim bakom i ujakom. Niko od onih rođenih, čija je to obaveza pre svega, nije upitao za njegovo zdravlje, da li mu nešto treba, niko nije ni pokušao da mi uveseli bar jedan dan. Ali neka. Čuva njega njegov otac, sigurna sam u to. I dobri ljudi koji su deo naših života. Malo ih je, ali mnogo ljubavi nam pružaju. Nama je to dovoljno. Ljubav je spas. Tako i Bogdana vaspitavam, da na svaku nepravdu odgovori ljubavlju. Jedan vidi sve - poručila je Ivanovićeva.

Protesti su igra sa životima ljudi

Milena Ivanović je putem društvenih mreža osudila proteste koji se organizuju u Beogradu.

- Ne znate kako je kada ste bolesni vi, vaše dete, vaša majka. Ja znam i zato imam prava da kažem da ova zemlja trenutno vodi najvažniju bitku, bitku za živote ljudi. Protesti koji se danas dešavaju su igra s ljudima. Zato se dozovite pameti dok nije kasno. Ne otvarajte put ovoj nemani koja će danas ili sutra u svoje kandže ščepati vas, vašu decu, majke, braću, prijatelje - istakla je ona.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ona je
  13/07/2020 - 14:38
  Milena Popovic, nije bila zakonita supruga, tako da nemojte stalno da joj ubacujete prezime Ivanovic. Zdravlje i njoj i detetu zelim, a kakve ce odluke Boga biti, nije na nama.
 • Korisnik: Goca gocic
  13/07/2020 - 12:30
  Reče ološkinja milena popović koja se lažno predstavlja i koju lažno predstavljaju kao Ivanović. Šljam. Što ne kaže da se zarazila na sns proslavi, a onda zarazu prenela detetu? Zašto zloupotrebljavaju to jadno dete u svoje kurvinsko eksponiranje? Šljam. Inače, hvala Bogu da su ozdravili, nikada i nikome ne želim zlo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi