Željko Mitrović
Alo!/ Vladimir Marković
Željko Mitrović

Alo!/ Vladimir Marković

Željko Mitrović, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Pročitajte još:

 

Željko Mitrović, vlasnik Televizije „Pink“, reagovao je na Obradovićeve pretnje da će u subotu banuti u „Pink“ rečima da će ga, ako opet bude odustao od partija ispred „Pinka“, doživotno zvati „ljubičica mila”, a pomenuo je i Sergeja Trifunovića, lidera PSG-a, istakavši da se on takođe broji.

Boškovi pohodi na "Pink":

16. 9. 2017. Tokom protesta Dveri pretučene novinarke „Pinka“

19. 1. 2019. Članovi Dveri pred „Pinkom“ nosili lutke sa likom Aleksandra Vučića u zatvorskom odelu, kao i lutke sa likovima Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića, vlasnicima TV „Pink“ i „Informera“.

- Boškić, nisam ja jedini koji misli da si degenerik i go*ance seosko, ali ako opet budeš pi*kica i odustaneš od partija ispred „Pinka“, u subotu, ja ću te doživotno i privatno i javno zvati LJUBIČICA MILA! Sergej se broji takođe! - napisao je vlasnik „Pinka“ na svom nalogu na Tviteru. 

Na ovu objavu je reagovao novopečeni lider PSG-a, koji je podelio Mitrovićev tvit i nazvao ga „našmrkanim dirigentom“.

- A taman smo debatovali da li ima smisla da uopšte idemo na ružičastu govnoviziju. Uvek nam date motiv. Hvala našmrkanom dirigentu - naveo je Trifunović, a odgovor vlasnika „Pinka“ ubrzo je stigao.

- Sergeju dragi, jedva čekam da dođeš da vidiš ko je našmrkani kreten! Brate, nema ljutnje, ti si ovo tražio! - napisao je Mitrović lideru PSG-a.

Sergej Trifunović, Dragan Đilas, Boško Obradović

Twitter printscreen

Sergej Trifunović, Dragan Đilas, Boško Obradović, Foto: Twitter printscreen

- Eto nas, šećeru - odgovorio mu je lider PSG-a.

"Pink" je mrtav

Jedno od mnogih pitanja koje su pristalice opozicije postavljali organizatorima jeste: „Zašto na ’Pink’, umesto do ’Pinka’?”, aludirajući da takva krilatica svakako ne označava mirne i nenasilne proteste. A među reakcijama na ovu objavu pojavila se i jasna pretnja, odnosno fotografija na kojoj piše: „’Pink’ je mrtav”. Kako „Alo!“ saznaje, i u opoziciji postoje veliki sukobi u vezi sa protestom najavljenim za subotu.

Preporučujemo i ovo:

 

- Lideri Saveza za Srbiju dugo su smišljali rutu koja bi im bila najpovoljnija jer su primetili da im se broj građana osipa tokom samog protesta - objašnjava naš izvor i dodaje da se do kraja protesta gotovo polovina građana razbeži.

Dea htela da brani "Pink"

Mitrović je posetio voditeljku Deu Đurđević u bolnici, gde se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće.

"Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao, jedva je ubedih da ne dolazi u subotu da brani ’Pink’! Ljubav naša", napisao je Željko uz fotografiju koju je objavio na Tviteru. Vlasnik „Pinka“ imao je i poruku za demonstrante koji su najavili da će u subotu ići i do zgrade „Pinka“.

 

 

"Dosetile se ove dve bitange da Đilasov lopovluk i Boškićevo prebijanje mojih novinarki zakamufliraju u subotu ispred ’Pinka’ ženama i decom u prvom redu! Za žene i decu biće i cveće i posluženje i ’Zvezdice’, a za ove dve kukavičke vucibatine samo poruka - BRATE, JA VAM NISAM BUJKE“, naveo je Mitrović.