NE PADAJTE NA POKLONE Palma: Ne glasajte zbog zejtina i šećera

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije (JS), pozvao je građane da ne glasaju za one koji im sada dele „zejtin i šećer”, već za one koji imaju rezultate.

Dragan Marković Palma
Dragan Marković Palma, Foto: Zoran Ilić

- Sigurno je da će i u ovoj kampanji biti poklona, dva litra zejtina, tri kilograma brašna, šećera i ne znamo šta sve. Predlažem građanima da uzmu te poklone od svakog i kažu mu da će za njega da glasaju, tako da se svi dobrom nadaju - zaključio je Marković.

Prema njegovim rečima, nije pitanje da li će njegova politička opcija da pobedi, već koliko će imati procenata, ne samo u Jagodini već i u drugim gradovima.

- Nisam ja slučajno drugi po popularnosti u Srbiji, odmah iza Aleksandra Vučića. Tako su ocenili građani Srbije - istakao je lider JS-a. On je rekao da kampanju neće voditi iz TV studija, već ispred fabrika koje je otvorio, škola, domova kulture, turističkih objekata...

- Sada neki govore da će u ovoj kampanji ići od vrata do vrata, ja predlažem građanima da na vratima napišu: „Nemojte da nas uznemiravate, ako ste negde nešto uradili ostavite nam sliku da vidimo, a ne da nam zvonite na vratima, da bi nam rekli kako ćete vi kada budete došli na vlast mnogo bolje raditi.” - predložio je Marković.

 • Korisnik: dragan
  07/03/2016 - 12:21
  Glasajte za manje plate i penzije za nezposlenost za najnizi standard u svetu sta ste pametno uradili recite bar jednu stvar a da ne pominjete Kosovo i EU.Prosek plata 55.000din.kada saberes kupus radnicima meso i sarma vama 80posto gradjana ima tridesetak hiljade gde vi zivite.
 • Korisnik: nexus
  06/03/2016 - 23:19
  Pa ne ide to tako G. Markovicu. Vi kao da ne znate kako se glasa. Dobijete zejtin i secer ali tek nakon sto iznesete prazan listic a ubacite onaj popunjen koji su vam dali.
 • Korisnik: Nesrecan Srbin
  06/03/2016 - 23:13
  Podrzavam da ocekujemo prljavu kampanju, ali cilj sredstva ne bira, racunica je prosta trba osvojiti 1 ipo milion glasova a izlaznost po obicaju 50,6 posto posto ti nedostaje dvesta hiljada glasova a to je oko osam posto izaslih glasaca aktiviras satelite manjine uz ukljucivanje specijalnog racuna za raspored glasova stranaka koje ne predju cenzus i prvi si u Srbiji .Ona stranka koja obeca da ce svim gradjanima omoguciti besplatno socijalno osiguranje ukljucujuci i stomatologa zubara
 • Korisnik: dragan
  06/03/2016 - 19:35
  A sta smo dobili od prosle vlast manje penzije i sada nova obecanja za 4 godine bice bolje Krkobabic ucenjuje Vucica da mu zaposli sina.Niko od lopurdi osudjen nikome oduzeta imovina Tabakovicka 570.000 hiljade platu za to da glasam ima li neko objasnjenje.
 • Korisnik: Sima
  06/03/2016 - 19:08
  Nema vise para od mutnih poslova, pa nema ni zejtina...sram ga bilo, voleo bih da vidim na TVu kako ga vodaju u lancima kao mečku zbog svega sto je i kako je "činio" za narod !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi