Skupština Srbije
Tanjug/Zoran Žestić
Skupština Srbije

Tanjug/Zoran Žestić

Skupština Srbije, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vest koja je ovog nedeljnog jutra odjeknula u Srbiji jeste šokantna informacija da jedan političar, koji je inače obavljao vrlo važnu funkciju u državi, ima troje vanbračne dece sa tri različite žene. 

One su inače dobile veliku količinu novca kako bi o tome sve vreme ćutale, objašnjava naš sagovornik lider Srpske radikalne stranke doktor Vojislav Šešelj.

Šešelj za Alo! ekskluzivno otkrio o kome se radi i dodaje da nema ništa protiv tog političara, jer su deca finansijski obezbeđena, ali da mora da bi trebalo da ih prizna zbog toga što deci treba otac.

Prva žena sa kojom je političar napravio dete je izvesna Holanđanka koja je godinama živela u Srbiji i odlično zna naš jezik.

- Tu informaciju mi je saopštio pop Vojo Bilbija dok sam bio u Hagu i zakleo me pred svim optuženicima da nikome ne govorim o tome. Međutim, kasnije su svi u Beogradu saznali za tu aferu i više nije bilo svrhe da se ćuti, pa mi je pop Bilbija, opet svim optuženicima dok smo bili skinuo zakletvu. Tako da ja ne govorim ništa o čemu imam zavet ćutanja - rekao nam je Šešelj i dodao da se ova strankinja kasnije udala za jednog Srbina.

Na naše pitanje o tome da otkrije ime o kome se radi, on je odgovorio da je to bilo jako davno te da se više ne seća kako zove ta žena.

Vojislav Šešelj

printskrin

Vojislav Šešelj, Foto: printskrin

DETE SA AMBASADORKOM

Druga žena koja je dobila vanbračno dete je, prema rečima Šešelja, diplomatska predstavnica naše zemlje koja je angažovana u Francuskoj.

Ona je navodno čak i javno objavila sliku sa detetom na jednoj društvenoj mreži.

- Ta žena nije ni krila da ima dete sa tim političarem. Čak je na Fejsbuku objavila sliku sa detetom. Ne znam da li to još uvek postoji jer meni je tamo zabranjen pristup, ali znam da je napisala "moj sin" i eksplicitno navela funkciju koju obavlja taj političar - kazao je Šešelj u izjavi za Alo!

DETE SA STARLETOM

Treća žena je i najintrigantnija ličnost. Prema rečima našeg sagovornika, ona je ranije bila poznata kao starleta, a u međuvremenu je zaposlena u jedno ministarstvo.

- U pitanju starleta koja je dobila posao u jednom ministarstvu. Ne mogu da se setim imena, ali znam da je to bila velika afera - otkrio nam je Vojislav Šešelj.

Kako kaže, on ništa ne zamera tom političaru jer su te žene dobile veliku količinu novca. Deca su materijalno obezbeđena, ali bi trebalo da ih prizna zbog toga što je njima potreban otac.

- On mora da prizna svako dete bez obzira što ih je finansijski osigurao. Dete mora da ima oca i majku. Ja lično smatram da nema razlike između bračne i vanbračne dece, dete je dete - kazao nam je on.

Pošto je ranije već spomenuto da su ove žene navodno dobile veliku količinu novca da bi ćutale, ipak nije otkrivena informacija o kojoj se svoti radi.

- One su tom trenutku pokazale da su bile zadovoljne, ali je ne znam koja je količina u pitanju, očiglendo je da je bilo puno - zaključio je u razgovoru za Alo! Vojislav Šešelj.

Komentari (4)

Tomke

11.04.2021 15:27

Kum nije dugme.

Fuj!

11.04.2021 16:24

Čiji novac im je dao? Daće Bog pa će i svima vama doći crni dani!!!

Bocko

11.04.2021 17:00

Ih, pa ko to još ne zna, Toma Nikolić je u pitanju

gaga

11.04.2021 18:44

Odakle pare to se niko ne pita??¿????????