Vojislav Šešelj
Alo!/Marko Đoković
Vojislav Šešelj

Alo!/Marko Đoković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Marko Đoković

* Vojislav Šešelj govorio je za Alo.rs o sukobu na relaciji Vučić-Dačić, o kojem je mediji izveštavaju već danima, a o čemu je Alo.rs prvi pisao

* Mediji pišu da su socijalistima značajno porasli apetiti i da pojedini insistiraju na tome da Dačić bude predsednik vlade

* Bilo je i naznaka o tome da je sama dalja saradnja sa naprednjacima uslovljena premijerskom foteljom za Dačića

Lider srpskih radikala Vojislava Šešelj kaže da nije siguran koliku se ovakvi navodi istiniti i ističe da ne veruje da bi šef srpske diplomatije išao toliko daleko.

- Sudeći po jučerašnjim dešavanjima u skupštini, nekakvo prepucavanje tu postoji, ali nisam siguran da je baš to tako uslovljeno. Ne verujem da bi Vučić ikom ustupio premijersko mesto ako njegova stranka bude osvojila većinu, a čak postoji i mogućnost za apsolutnu većinu. Ne verujem ni da bi Ivica Dačić ušao u takvu vrstu ucenjivanja - kaže Šešelj za Alo.rs.

Pročitajte još:

Na najave da bi ministarka građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović mogla da preuzme mesto prvog čoveka Vlade i da je guraju Amerikanci, lider Srpske radikalne stranke kaže da takav scenario neće dozvoliti.

Zorana Mihajlović

Alo!/Masanori Jošida

Zorana Mihajlović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- To bi bila katastrofa za Srbiju i ja ću to lično sprečiti po svaku cenu i na bilo koji način. Zorana je lujka, ništa ne zna i ontološki je izdajnik. Pokazala je veliku sklonost ka krađi novca iz budžeta, pa setimo se samo kako je u Njujorku računima ministarstva plaćala najskuplji donji veš na svetu - priča vođa radikala.

Vučić doneo epohalnu odluku, tiče se srpske vojske!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:47 - 04.09.2019. 18:22 Neočekivano! Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Predsedništvo Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna. VAŽNE INFORMACIJE ZA BIRAČE Izbori u Srbiji više neće izgledati isto! Stefanović otkrio šta se sve menja!

Šešelj ističe i da Mihajlovićeva nije jedina, već da u redovima Srpske napredne stranke ima dosta izdajnika koji su u svakom trenutku spremni da Vučiću zabodu nož u leđa.

- Zorana je ontološki izdajnik, ali ništa bolji nisu ni Rasim Ljajić, Zlatibor Lončar. Ma dosta ih ima... - završava Šešelj.

Vojislav Šešelj

Alo!/Vladimir Marković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Bonus video

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (1)

Robert

05.09.2019 15:22

Dokle da slusamo ratnog zlikovca? Dokle! Sram vas bilo sto dozvoljavate reklamu osudjenom zlocincu, po zakonu nema sta da trazi u politici!