Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Alo!/Vladimir Marković
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Iza ovih poseta krije se jasan Đorđevićev plan da lokalni odbori DSS-a koji su za bojkot izbora uđu u sukob sa centralom stranke i liderom DSS-a Milošem Jovanovićem, a da im on posle toga ponudi da pređu u partiju Dragana Đilasa, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih toj partiji.

Pročitajte još:

 

- Đorđević se predstavlja kao ruski čovek, te na taj način pokušava da pridobije poverenje funkcionera te stranke, koja je proruski orijentisana. DSS ima dosta lokalnih odbora koji dobro funkcionišu i vrlo su aktivni, što je Đilasu potrebno jer je on sam potpuno nesposoban da izgradi stranačku infrastrukturu - navode naši izvori i dodaju da je Đilas upravo iz tih razloga aktivirao svog kuma Mlađu da proveri ko je u DSS-u za bojkot, a ko nije.

Miloš Jovanović

Youtube Screenshot

Miloš Jovanović, Foto: Youtube Screenshot

- Đorđević onima koji su za bojkot odmah nudi prelazak u stranku svog kuma Đilasa. Mlađa je pre nekoliko dana obilazio odbore DSS-a po Vojvodini, a predsednici tih odbora su o tim iznenadnim posetama obavestili centralu stranke - navode naši izvori i dodaju da je Miloš Jovanović, lider DSS-a, bio ljut kao ris kada je čuo da mu Đorđević rovari po stranci.

- Saznajemo da je Jovanović pozvao Mlađana Đorđevića i rekao mu da je to što radi u najmanju ruku nevaspitano. Iako se Mlađa vadi na to da samo agituje za bojkot, jasno je da mu je cilj da pronađe pukotine u stranci i na taj način napravi raskol - zaključuju naši izvori.

Rešio je sve da raskrinka! Otkrivena lokacija ubice Olivera Ivanovića!

AUTOR: Srpski telegraf/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 07:16 Albanac Fljorim Ejupi, za kog postoje jaki dokazi da je ubio Olivera Ivanovića, američki je čovek.

 

Komentari (5)

Jelena

23.09.2019 07:49

Čim je Đilasov kum onda je logično da je ljigavac i prevarant!

Nikola

23.09.2019 07:54

Ovo je krajnje nekorektno od Đilasa.

Jasmina

23.09.2019 08:00

Ništa novo od Đilasa i njegovih bližnjih!

Jana

23.09.2019 08:13

Da li je ovo demokratija ili se gusi demokratska volja DS.

Keti

23.09.2019 08:17

Slicno se slucnom raduje i kumuje!