ALEKSANDAR VUČIĆ PRED OBRAĆANJE OKUPLJENIMA NA MITINGU " BUDUĆNOST SRBIJE" Ovo je glas običnog naroda, koji hoće da se njihova volja poštuje

Predsednik Srbije

Budućnost Srbije
Budućnost Srbije, Foto: Predsedništvo Srbije

 

Govoriću ono što osećam, neću čitati govore, poručio je uoči skupa Budućnost Srbije u Beogradu predsednik Aleksandar Vučić.

On je u kratkom obracanju za TV Prva rekao da je pripremio čak tri govora, ali da će na kraju reći ono što bude osećao.

"Nisam video ovoliko ljudi, ali najmanje 15-20.000 ljudi stiže iz raznih pravaca. Imam tremu, tresem se i pravim se da mi nije ništa. Doneo sam tri govora, ali na kraju ću reci ono što budem osećao", rekao je Vučić i istakao tri pitanja od kljucne važnosti za budućnost Srbije.

 

To je, pre svega, napredak ekonomije: "Pročitaću im najavu MMF da će Srbija biti lider".

Dalje, kaže, moramo da vidimo šta još da uradimo da bismo sačuvali mir, stabilnost, i da vidimo šta su nam još poslovi koje treba da uradimo, rekao je predsednik.

Kako kaže, razgovarao je sa nekim od svojih prijatelja i konstatovali su da je teško "da pozovete Zvezdu i Partizan i da skupe ovoliko ljudi, ali to nisam skupio samo ja".

Budućnost Srbije
Budućnost Srbije, Foto: Predsedništvo Srbije

 

"Ovo je glas običnog naroda, koji hoće da se njihova volja poštuje", rekao je Vučić i na kraju poslao jednu licnu poruku.

"Samo hocu da iskoristim priliku da, pošto nikada više ovo neću doživeti, da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli", završio je predsednik obracanje neposredno pred skup.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi