Aleksandar Vučić, Hašim Tači
Promo
Aleksandar Vučić, Hašim Tači

Promo

Aleksandar Vučić, Hašim Tači, Foto: Promo

Jučerašnji, veličanstveni miting Budućnost Srbije, koji je praktično okupio celu Srbiju, ali i naš narod iz regiona, jedna je od najvažnijih tema u svim medijima u regionu. Izveštaje o skupu prenele su i brojne svetske agencije.

I, naravno, brojni su komentari, u odnosu na to koliko ko voli našu zemlju i naš narod, ali niko u celokupnom regionu ne spori: Vučić je pokazao ko je neprikosnoveni lider Srbije.

Pročitajte još:

Tačnije, ostala je jedna jedina teritorija, na kojoj mediji nisu ni reč progovorili o tom veličanstvenom skupu. Prištinski mediji, kao po komandi, svi do jednog, niko ni reč, već potpuno ignorisanje. Manje obavešteni bi rekli: Pa dobro, možda mediji u Prištini namerno ne prate dešavanja u Beogradu. Ali, nije baš tako. Naprotiv.

Boškov upad sa testerom u RTS bio je glavna vest u prištinskoj Kohi, Gazeti Ekspres, Lajmiju... Pristinski mediji su plakali izmišljali vesti da Vučić diže tenkove i transportere na srpsku goloruku opoziciju. Prištinski mediji su pisali po Haradinajevoj nalogu o tome da se prošle subote “digla Srbija na noge i da je Vučic gotov”! Nisu praktično izveštavali, nego su se radovali i likovali. Priština je prošle subote lagala o tome da su desetine hiljada ljudi na ulicama Beograda i da je došao sudnji dan za zlog Vučića. A danas, juče, ni reči o većinskoj, snažnoj, nasmejanoj Srbiji! Pa zašto? Upravo zato! Baš zato.

Preporičujemo još:

Haradinaj ne želi da Srbija celom svetu bude predstavljena kao nasmejana, lepa, dobronamerna, pošten. Haradinaju to smeta, jer mu to izbija adute kada obmanjuje Brisel i Vašington. Ali, posebno mu smeta ona reč Snažna Srbija. Posebno mu smeta takva, jaka, nepopustljiva, nasmejana i dobronamerna, ali snažna u nepopustljiva Srbija. Srbija koja čuva svoje interese. Srbija koja ne da na svoj narod na Kosovu i Metohiji. Srbija koja brine o tom narodu. Srbija koju taj narod voli i za nju se bori.

Budućnost Srbije

Tanjug/ Filip Krainčanić

Budućnost Srbije, Foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

Srbija koju vodi Vučic. Vučic koji je Srbiji vratio osmeh, dostojanstvo, ponos, ali i dao snagu svojim nepokolebljivim stavom. Zato su prištinski mediji juče ćutali. Ali je Haradinaj, koji mesecima pruža medijsku podršku Bošku, Đilasu i Jeremiću juče vredno radio. Radio na tome da se spreče Srbi sa Kosova i Metohije da dođu da pozdrave svog predsednika Aleksandra Vučića. Predsednika kojem veruju, predsednika koji se bori za njih i koji ne da na njih. Koji ne da na svoj narod.

I bilo je juče u Beogradu Srba sa Kosova i Metohije, od Severne Mitrovice i Leposavića, do Štrpca, Klokota i Gračanice. Bilo ih je i biće, što više prištinski mediji i Haradinaj budu ćutali i radili protiv Vučića, sve će ih više biti. Jer oni znaju, ako Vučic smeta Haradinaju i Prištini, onda je sigurno dobar svome narodu!

Komentari (6)

Goran

20.04.2019 11:13

Mozda vam je Vucic jedini, ali neresivi problem.

Mara

20.04.2019 11:19

To je vas problem.

Danijela

20.04.2019 11:34

Ne brinite se Albanci, vi nama uopste niste problem! Nadam se da ste to juce shvatili. Ubedjena sam da ste videli slike iz Bg.

Nara

20.04.2019 11:38

Onda ce se sa istim boriti jod mnogo godina,jer Vucic ostaje da brani Srbiju i njen narod.

Mima

20.04.2019 12:37

Naravno, konačno Srbija ima predsednika koji se bori za svaki milimetar svoje zemlje.

Ad litteram

20.04.2019 19:05

Albanski mediji su uvek bili protiv interesa Srbije.