Goran Vesić
Printscreen

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svojoj Fejsbuk stranici najnovije dokaze kako N1 sponzoriše laži potpredsednika Jeremićeve stranke Nikole Jovanovića, iako u javnosti negiraju da ne vode kampanju protiv njega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Goran Vesić, N1, dokaz

printscren Facebook

Goran Vesić, N1, dokaz, Foto: printscren Facebook

 

"Pogledajte kako “nezavisni servis vesti” N1, kako sebe vole da nazivaju, SPONZORIŠE na Fejsbuku laži Jeremićevog i Đilasovog potrčka, izgoverene na njihovom programu. I posle kažu da nisu pristrasni, ostrašćeni i da ne vode kampanju protiv Vučića i mene.

 

Da li možete da zamislite bilo koju medijsku kuću u svetu da ima plaćen oglas kojim podržava jednog političara koji iznosi laži protiv drugog? Pa u pravu je bio Džejms Harding kada je njihov rad ocenio kao neprofesionalan kao i Brent Sadler kada ih je napustio.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

 

Eto kako Dragan Šolak i Dragan Đilas troše svoje pare preko televizije N1 napadajući političke protivnike. Kako bivša Šolakova sekretarica, a sada direktorka Junajted grupe, Aleksandra Subotić preko Jugoslava Ćosića novinarima N1 šalje uputstva kako da diskredituju političke protivnike i kreiraju lažne afere, već sam pokazao, napisao je Vesić u svom postu i dodao na kraju

Goran Vesić, N1, dokaz

printscren Facebook

Goran Vesić, N1, dokaz, Foto: printscren Facebook

 

"Kako kažu u onom crtanom filmu “svega ovog ne bi bilo da je Šolak platio ono što njegove kompanije duguju Gradu Beogradu”. Ne bi sve nas doveo u ovu situaciju - ni svoje novinare, ni mene", napisao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i priložio konkretan dokaz.