LAZANSKI ODVALIO HRVATE! Ovako je objasnio današnji incident na granici sa Hrvatskom! (VIDEO)

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski rekao je da nije začuđen što je srpskim vojnim kadetima zabranjen ulazak u Hrvatsku, kao i da bi to trebalo rešavati sa Kancelarijom NATO u Beogradu.

 

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen

* Lazanski izjavio da nije začuđen što je srpskim kadetima zabranjen ulazak u Hrvatsku

* Nova provokacija Zagreba je šansa za Srbiju

* Takođe je naveo da je to neka vrsta političke šanse

– To je neka vrsta političke šanse da kažemo NATO-u da i mi možemo da posegnemo za sličnim merama reciprociteta -rekao je Lazanski na TV Pink.

"Prvo su nas zaustavili, pa pretresli, dva puta skenirali pasoše, a onda su izgovorili rečenicu koja je sve promenila"!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 07.09.2019. 18:01 - 07.09.2019. 18:45 Oficiri, podoficiri, kadeti i učenici, članovi delegacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji su krenuli su na obeležavanje Dana jasenovačkih novomučenika, sprečeni su danas da uđu u republiku Hrvatsku, iako su bili najavljeni po ustaljenim procedurama.

On je dodao da ga za ova zabrana ne čudi s obzirom na to da je i ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu prošle godine bilo zabranjeno da uđe u Hrvatsku kada je hteo da poseti Jasenovac.

Delegaciji Vojske Srbije, koju čine starešine sa Vojne akademije, kadeti i pitomci Vojne gimnazije, danas je zabranjen ulazak u Hrvatsku, gde je trebalo da prisustvuju obeležavanju Dana Jasenovačkih novomučenika.

Iz Ministarstva odbrane Srbije kažu da je ova poseta bila najavljena.

 BONUS VIDEO: Vučić na Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi