Krsta Tomković
Alo!

 

Proteklih nedelja stanovnici Beograda svedoci su nečuvenih dešavanja u prestonici. Od poslednjeg iznošenja vešala na Terazije do parade novih vešala 65 godina kasnije, ovog puta namenjenih ne za podjarmljene Srbe u nemilosti okupatora, već za legalno odabrane nosioce vlasti. Nešto kasnije Beograđani su  posvedočili i drugačijem vidu nasilja u kojem se skrnavi javno dobro, zarad iživljavanja predstavnika opozicije.

Pročitajte još:

Svi znaju da su demonstranti pod okriljem tzv. borbe za građane oblepljivali javna mesta u glavnom gradu Srbije. Time ne samo da su ugrozili mir stanovnika, već su ugrozili i životnu okolinu, uopšte, preneli su ružnu poruku svetu.

Sada se na osnovu snimaka u koje je Alo.rs imao uvid, otkrilo ko su vinovnici zloupotrebe javnih površina u Beogradu.

Krsta Tomković

Alo!

Krsta Tomković, Foto: Alo!

Na ovoj fotografiji nalazi se glavni organizator lepljenja nalepnica po opšinskim odborima SNS, kao i po državnim institucijama.

Preporučujemo još:

Bio je član davno zaboravljene političke opcije Dosta je bilo, a sada je u užem krugu organizatora Đilasovog protesta. Snimljen je sigurnosnim kamerama kako lepi nalepnice na vrata zgrade u kojoj se nalazi opštinski odbor SNS Vračar.

Krsta Tomković

Facebook

Krsta Tomković, Foto: Facebook

Zove se Krsto Tomković, a desna ruka mu je izvesni Luka Filipović.

Sramota, omladino!