MILO IZ SENKE POVLAČIO KONCE! Otkriveno kako je formirana vlada koja je prodala Kosovo, tajni sastanak protiv Koštunice i 50.000 evra za IZVLAČENJE IZ ZATVORA!

Odbegli bankar koji već nedeljama iznosi decenijske prljave poslove Mila Đukanovića, ponovo se oglasio, i otkrio podatke o formiranju jedne od najgorih vlada koje je Srbija ikada imala.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/Boris Pejović

Naime, radi se o vladi Demokratske stranke, u kojoj je ministar bio i Vuk Jeremić, koji je ostao upamćen kao političar koji je prodao Kosovo, dozvolivši sada već čuvenu formulaciju pitanja za Međunarodni sud pravde.

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević otkrio je da je, po nalogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, platio 50.000 evra da izvuče Stanka Subotića iz zatvora u Moskvi.

Duško Knežević
Duško Knežević, Foto: screenshoot/Youtube

- Taj novac, kako je kazao za Borbu, isplatio je iz svoje banke u Moskvi. Posle izlaska iz zatvora Subotić je zvao u Ženevu mene i jednog njegovog velikog medijskog prijatelja da mi se zahvali. Bio sam njegov gost sa svojim sinom, a Đukanović je vratio tih 50.000 preko jedne zajedničke drugarice - rekao je Knežević, prenose Vijesti.

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Knežević je rekao da ga je Đukanović zvao dok se nalazio u jednoj vili u Užičkoj u Beogradu, zajedno sa Milutinom Mrkonjićem, Borisom Tadićem i Mikijem Rakićem. Tamo sam bio po Đukanovićevom zadatku, kako bi SPS napravio koaliciju sa DS, da Koštunica više ne bi bio premijer, rekao je Knežević.

Radi se upravo o vladi koje je pod dirigentskom palicom Borisa Tadića i Vuka Jeremića nanela neizmernu štetu Srbiji u borbi za Kosovo.

- U tom momentu me pozvao Đukanović i pitao da li hitno mogu da pošaljem 50.000 evra nekom advokatu u Moskvi za Stanka Subotića, uz napomenu da je veoma hitno. Pozvao sam jednog službenika banke u Moskvi i naložio mu da odnese pare iz moje lične blagajne, po instrukcijama koje smo dobili - otkriva Knežević.

On pretpostavlja da su ga srpske službe snimale tokom tog sastanka u Beogradu i kaže da "od tada Boris Tadić počinje da ga progoni".

- Podsećam da je pomenuta koalicija dogovorena, ali više detalja u ovom trenutku ne mogu da saopštim - kazao je Knežević.

Povezane vesti

 • Korisnik: Sava
  11/02/2019 - 00:14
  Djilas I Jeremić su prodali svoju zemlju zarad ličnih interesa.
 • Korisnik: milos
  11/02/2019 - 00:04
  Oci su ogledalo duse,pogledajte Milove i bice vam jasno koliki je zlotvor.
 • Korisnik: Maja
  10/02/2019 - 23:39
  Pokrenuti istragu raspisati međunarodnu poternicu i onda neka priča u tužilaštvu, a ne za novine pa onda sve ove korupmirane pohapsiti.
 • Korisnik: Tresimesi1
  10/02/2019 - 23:38
  Ničija nije gorela do zore.Mnoge je zavio u crno,ali sad mu se smeši zaslužena robija.Ukoliko ne pobegne.
 • Korisnik: Nikola
  10/02/2019 - 23:38
  Knežević treba da bude svedok saradnik.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi