Sibin Vukadinović
Printskrin
Sibin Vukadinović

Printscreen

Sibin Vukadinović, Foto: Printscreen

Sibin Vukadinović je posle grubog napada na predsednika i njegovu maloletnu ćerku na meti celog državnog vrha. Nakon beskrupuloznog vređanja ćerke predsednika mnogi su ostali u šoku onim što je blizak saradnik Boška Obradovića napisao. 

Vladimir Đukanović izneo je nepoznate detalje o Sibinu, navodeći da ga poznaje još od fakultetskih dana kao i da ne može da veruje da je sramni tvit, njegovih ruku delo:

- Sibina Vukadinovića poznajem dok smo davnih godina studirali na Pravnom fakultetu. Bio bih neiskren kada bih napisao da se radi o nekom bezveznjaku ili iščašenom tipu. Sećam se veoma dobro sjajnih akcija koje je sprovodio sa Srđanom Nogom kroz organizaciju "Nomokanon".

To su bile sjajne tribine mladih pravnika koje su bile pravo nacionalno osvešćivanje i osveženje u eri jezive antisrpske histerije i hapšenja silnih Srba koje je vlast izručivala Haškom tribunalu.

Sibina nisam dugo video. Šokiralo me je šta je napisao za ćerku Aleksandra Vučića. Hoću da verujem da to nije njegovih ruku delo. Hoću da verujem da on to nije pomislio. Po hiljadu puta ću napisati i reći, koliko god da se sa nekim ne slažeš, NIKADA NE NAPADAJ PORODICU, A POSEBNO NE DECU!!!

Vladimir Đukanović

Twitter printscreen

Vladimir Đukanović, Foto: Twitter printscreen

Za naša neslaganja ako ih ima, naša deca nisu kriva. Posebno je jezivo ako tako nešto napišeš za ćerku. Dobro se zna koliko su očevi osetljivi na ćerke. Lično, Bogu hvala otac sam ženskog deteta, ako Bog da biće uskoro i još jedna tatina mezimica, i zaista ne postoji nikada tako jaka ljubav i povezanost kao između oca i ćerke. Uostalom, svi vi veliki junaci koji nekom na taj način vređate žensku decu, zamislite da ste vi roditelji ženskog deteta i da za vašu ćerku neko napiše takvu gadost. Kako bi se vi osetili da vam neko ćerku nazove tako prostački ili da joj poželi scenu koju je Vukadinović opisao? Ej, dozovite se pameti ljudi.

Zato, Sibine, dugo se videli nismo. Ovo što si učinio, ako si učinio, veliki je greh. To je strašno. Bratski te molim da odeš u Crkvu i da to ispovediš. Da se iskreno pokaješ za tu gadost koju si napisao.

Još jednom apelujem na sve učesnike u politici- NE NAPADAJTE PORODICE! NE NAPADAJTE DECU!

 

Komentari (6)

Luka

16.02.2020 22:48

Sa ovakvim recnikom koji se koristi u javnom prostoru,Srbija i srpski narod nemogu ocekivati postovanje i rszumevanje nigde u svetu.Sto se onda cudimo da svet ima lose misljenje o nama.Mi svojim primitivnim ponasanjem dajemo mu povoda.

Talaj

17.02.2020 13:25

@Luka - Pazi kako upotrebljavaš "mi", nismo to "mi" koji to radimo, nego neki među nama, ja se lično ne slažem da mene računaš u "mi", a siguran sam da se ne slažu ni svi normalni građani Srbije koji to osuđuju i ne smatraju sebe za "mi" po tvom viđenju!

radovan

17.02.2020 00:19

Što rekla moja pokojna strina koja nije imala ni četri osnovne:Sine bez velike škole nema velike budale.

STOP antihristima

17.02.2020 12:05

Nije napisao on neko đavo u njemu, koga mu je ubacila hrvacka tajna služba !

Jovan, Funkcioner - BG

17.02.2020 13:28

Apelujemo na sve - Ne dirajte nam pokradeni imetak i blago!!

Слоба

17.02.2020 15:58

Ko je taj Sibin, može da lupeta, molim sve novine da njegovo ime ne spominjete! Sramota Srbije! Ako ga spominjete, dajete mu na značaju!