Aleksandar Vučić, Vladimir Putin
Alo!
Aleksandar Vučić, Vladimir Putin

Alo!

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: Alo!

Ruska agencija Tass prenela je vest o radnoj poseti Beogradu pedsednika ruske Dume Vjačeslava Volodina, tokom koje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, obratiti srpskim poslanicima na posebnoj sednici i učestvovati na sednici interparlamentarne komisije.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

 

Kako je agencija navela, pozivajući se na saopštenje Volodinove pres službe, on će se obratiti predstavnicima srpskog parlamenta, otvoriti četvrtu sednicu Komisije za saradnju državne Dume i Narodne Skupštine Srbije i sastati sa predsednicom srpskog parlamenta Majom Gojković. Na sednici će se razgovarati o daljem razvoju bilateralnih odnosa u sferi politike, ekonomije i humanitarne pomoći, kao i o saradnji na međunarodnim platformama, imajući u vidu savremene izazove i pretnje.

Prethodni sastanak interparlamentarne komisije o saradnji održan je u Moskvi oktobra prošle godine, a tada se Gojković obratila poslanicima Dume i poručila im da je saradnja dve zemlje značajna i uspešna i istakla potrebu razvoja bilateralne saradnje u svim obiostrano korisnim oblastima, podseća ruska agencija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (5)

sasa

03.06.2019 08:58

Ocekujem i nove dogovore za nabavkom vojne mehanizacije za potrebe artiljeriskih jedinica.

Maka

03.06.2019 09:06

Dobre teme, treba ih razraditi.

Neske

03.06.2019 10:17

Poseban akcenat treba staviti na vojnu saradnju i modernizaciju vojske Srbije i jacanje nasih jedinica.

eva

03.06.2019 10:26

Sa Rusijom imamo odlicnu saradnju i to je nasa prednost.

brana

03.06.2019 10:46

Sa Rusijom imamo odlicnu saradnju