Aleksandar Vučić
printscreen

 

Aleksandar Vučić

printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

Posle jučerašnjeg sastanka u Predsedništvu, Milivojević, koji je kod Vučića došao sa suprugom i ćerkom, rekao je da im je predsednik preneo da će se "za par dana sve znati".

Aleksandar Vučić

Printscreen

 

Majka stradalog mladića rekla je da su predsedniku preneli sve što ih muči.

- Nadam se da će nam predsednik pomoći u svemu ovome, mada nama pomoći nema do kraja života - dodala je ona.

Milivojević je prošle nedelje sačekao Vučića u naselju Krstac u Lučanima i zatražio mu pomoć jer, kako je rekao, u prethodne dve godine niko u državi nije hteo da mu pomogne da dobije bilo kakav zvaničan dokument o smrti svog sina, i da se utvrdi odgovornost za njegovu pogibiju.

On je predsedniku preneo da je istraga završena, da su prikupljeni dokazi o toj nesreći, ali da u Osnovnom tužilaštvu u Čačku nije podignuta optužnica, jer, kako tvrdi, generalni direktor fabrike Radoš Milovanović utiče na institucije.

Ivica Dačić

Printscreen

 

Milojević se tada tokom razgovora sa predsednikom rasplakao i rekao da će mu doneti snimak razgovora od dva i po sata sa direktorom fabrike Milovanovićem, na kojem se čuje "kako nudi posao njegovoj supruzi i ćerki, a porodici stan".

Vučić ga je tada strpljivo salušao i rekao da ga čeka u ponedeljak u Predsedništvu.

- Tragedija tvoje porodice je užasna, ali te molim da ne govoriš da ti se kuća ugasila - rekao mu je Vučić u Lučanima.

Za manje od mesec dana je dve godine od pogibije Milomira Milovanovića.

- Tada ću biti na groblju, a posle toga ćemo ja i supruga ponovo doći - kaže Milovanović, ukoliko se, ističe, do tada ništa ne pokrene, nameran, kako kaže, da "istera pravdu".

PROČITAJTE JOŠ: