Milosav Miličković
Alo!
Milosav Miličković

Alo!

Milosav Miličković, Foto: Alo!

Milosav Miličković, potpredsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke, se oglasio povodom napada na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

"Medijsko-politička mašinerija nastavlja najbrutalnije napade na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića samo zato što ne mogu da prihvate činjenicu da je uspeo, predvodeći srpsku delegaciju na Generalnoj skupštini Interpola u Čileu, da spreči prijem takozvanog Kosova u ovu policijsku organizaciju.

Jučerašnji i današnji medijski istupi predstavnika Saveza za Srbiju i pojedinih domaćih i inostranih navodnih istraživačkih novinara, pokazuju jasnu uznemirenost dela srpske opozicije i njima podređenih novinara, jer su se očigledno nadali drugačijem ishodu u Santjagu i prijemu takozvanog Kosova u Interpol.

Najmoćnija žena Rusije se upravo sastala sa Vučićem! Amerikancima je na crnoj listi, a Srbima je dala čvrsto obećanje!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:35 - 14.10.2019. 10:41 Pre 14 godina bila je na poziciji zamenika premijera Valentina Matijavenko, Foto: Printscreen Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije objavila je u maju 2007.

Uprkos činjenici da su i Ministarstvo odbrane i preduzeće „Krušik“ više puta demantovali iznete tvrdnje domaćih i stranih istraživačkih novinara, kao i pojedinih predstavnika Saveza za Srbiju, to ih nije sprečilo da još jednom ponove laži koje su već demantovane.

Republika Srbija nema apsolutno nikakve veze sa izvozom oružja u Jemen. To su i Ministarstvo odbrane i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija jasno demantovali, ali to nije dovoljno bugarskoj navodnoj istraživačici da prestane sa plasiranjem neistina. Čak pokušava da to potkrepi suludim objašnjenjem - „dokumentacija je jedna stvar i nije dovoljna da bi dokazala da Srbija poštuje međunarodno pravo. U zvaničnim dokumentima kupac je Saudijska Arabija“. A šta je onda to relevantno u odnosu na zvaničnu dokumentaciju koja pokazuje kome je Srbija prodala oružje.

Ovakvi navodi nisu samo zlonamerni, već i nanose direktnu štetu svim zaposlenima u odbrambenoj industriji Srbije, jer narušavaju izvozne potencijale naše zemlje. Ovakve izjave, u kojima se Srbija lažno optužuje, uglavnom se daju kada treba da se spreči konkurencija neke države, u ovom slučaju Republike Srbije, u prodaji naoružanja. Ali to verovatno i jeste bio cilj.

Uprkos i ranijem demantiju preduzeća „Krušik“ bugarska novinarka se i dalje drži lažne teze kako je preduzeće „GIM“ imalo povoljniji položaj u odnosu na firmu „Jugoimport SDPR“. Radi istinitog informisanja javnosti podsećam da je “Krušik” još pre mesec dana saopštio da je preduzeću GIM isporučivao municiju kraćeg dometa i sa slabijim punjenjem u odnosu na onu koju su prodavali “Jugoimport SDPR”. Sasvim je logično da cena različitih proizvoda ne može biti ista, ali to dotičnoj novinarki očigledno promaklo prilikom prevođenja na bugarski jezik.

Pročitajte još:

Još jednom podsećam javnost i da otac Nebojše Stefanovića nije vlasnik preduzeća GIM, niti je ikada učestvovao u izvozu oružja, što vajna novinarka pokušava da mu stavi na teret lažnim optužbama.

I ma koliko se saveznici i istraživači Dragana Đilasa trudili da, lažima o ministru Stefanoviću i njegovoj porodici, ospore njegovu borbu u Interpolu i rezultate koje postiže policija poslednjih godina, građani Srbije znaju da ministar Stefanović i Ministarstvo unutrašnjih poslova rade isključivo u njihovom interesu", kaže Milosav Miličković, potpredsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!