Vladimir Orlić
Tanjug/Dragan Kujundžić 06-02-18
Vladimir Orlić

Tanjug/Dragan Kujundžić 06-02-18

Mnogi mediji ne libe se da kroz svoje izveštavanje izmišljaju "afere" i pripisuju ih porodici predsednika Vučića. Veoma jasan dokaz toga je naslovna strana nedeljnika NIN, koji je bez ikakvih dokaza, krenuo da satanizuje predsednikovog brata, Andreja Vučića. U tekstu pod nazivom "Veliki brat" recikliraju se i ukrug vrte stare klevete i lažne optužbe, što samo dokazuje jasnu nameru da se kriminalizuje predsednikov brat. NIN je objavio i "Ispovest insajdera", bivšeg predsednika opštine Alibunar Predraga Belića, koji napada Andreja Vučića.

Narodni poslanik Vladimir Orlić navodi da su takve kampanje deo taktike "ozloglašenog kartela bivšeg režima" koji imaju za cilj da povrede predsednika udarajući na njegove najmilije.

- Perfidna kampanja protiv čitave porodice Vučić traje bez prestanka, već godinama. Od kad traje dominacija Aleksandra Vučića u srpskoj politici i njegove ubedljive pobede nad ozloglašenim lopovskim kartelom bivšeg režima, traju i njihovi prljavi potezi kojim pokušavaju da ga povrede udarajući po ljudima koji su mu najbliži - sirovim lažima, neljudskim podmetačinama, pilićarskim senzacijama za naivne i tabloidnim smećem za lečenje kompleksa svojih gazda i finansijera, jalovih političkih luzera i osujećenih kriminalaca. Nisu tog blata bili pošteđeni ni Vučićevi roditelji, otac koji je meta najprizemnijih uvreda, majka za koju su lagali da nije bila na RTS-u u trenutku udara NATO bombi - i sve su te gluposti u potpunosti raskrinkane. Baš kao i bezbrojne laži dežurne malograđanštine na račun njegovog brata, kog još samo nisu optužili za glad u Africi. Strahovite pretnje upućene su Vučićevoj deci javno, zverske po svom sadržaju - rekao je Orlić i dodao:

- I sada se sve te akcije objedinjuju, pojačavaju i organizovano plasiraju kroz medijsku mašineriju tajkunsko - fašističkog kartela, koji se suočio sa istinom: da od planiranog otimanja vlasti na ulici ove godine nema ništa, da ih je Vučić i ovaj put deklasirao i izlazi iz njihovog poslednjeg udruženog zločinačkog napada još jači nego što je bio, a oni sa 50% manjom podrškom nego što su imali. U napadu besa ostalo im je još samo da pobacaju žeton - srebrnjake svojim Georgijevima, Ćulibrcima i ostalim moralnim ništarijama, da odrade ono što jedino umeju u životu i ovaj put, silovitije i bednije nego ikada pre. I opet će, posle svega, oni ostati da se u svojoj kaljuzi valjaju sami sa sobom. A uz Aleksandra Vučića i njegovu porodicu staće svi časni u našem narodu, što znači - većina, ogromna i ubedljiva kao nikada pre - rekao je poslanik Orlić.

Na meti bezočnih napada u više navrata našao se i predsednikov sin Danilo. Pojedini mediji objavljivali su kako je Danilo navodno deo ekipe navijača sa povelikim dosijeima, a sve samo na osnovu fotografije na kojoj se vidi kako navija na utakmici Srbija - Kostarika na Mundijalu u Rusiji. Napad tu nije stao, pa je pre dva dana objavljeno kako su Andrej Vučić i Predrag Mali pretučeni tokom parade ponosa 2014. jer su navodno išli da "izvlače Danila iz ekipe navijača "FK Rad".