Boris Tadić
printscreen
Boris Tadić

printscreen

Boris Tadić, Foto: printscreen

- Logično je da onima koji su 2012. otvoreno podržavali SNS i mojim bivšim saradnicima, koji su to prikriveno činili, više odgovara Vučić na vlasti nego ja. Zato nisam ni računao na njihovu podršku kada sam najavio moguću kandidaturu. Nisu me podržali ni te 2012, pa zašto bi i sada - poručio je Tadić.

Vladimir Orlić, potpredsednik Skupštine Srbije, tvrdi da je obračun unutar redova bivšeg režima započeo sa gubitkom vlasti i da od tada ratuju međusobno bez prekida.

Vladimir Orlić, Aleksandar Martinović.

Alo!/D.R.

Vladimir Orlić, Aleksandar Martinović., Foto: Alo!/D.R.

- Praktično ništa drugo i ne rade. Dok Srbija nezadrživo grabi napred, Tadić, Đilas, Jeremić i ostali uporno grabe jedni druge za gušu. Nekada su se svađali oko plena koji su od naroda oteli, sad se svađaju oko onoga što tek planiraju da otmu, ako im se ukaže prilika. A poznaju se odlično, tačno znaju šta je ko radio i na šta je sve spreman. Kad se opraštao od fotelje, Tadić je za svoju vlast rekao: „Ovo su bile godine tajkunizacije Srbije“. Time je još tada uperio prst u Đilasa, a Srbiji priznao sve što treba da znamo o svima njima zajedno, o kompletnoj vlasti bivšeg režima - kazao je on za Alo!.

Aleksandar Marković

Alo!/ Dejan Briza

Aleksandar Marković, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Narodni poslanik Aleksandar Marković ističe da sve ovo najbolje pokazuje stanje, ali i odnose u toj tužnoj grupaciji koja sebe naziva opozicijom.

- Ko o čemu, Tadić o 2012. godini. Očigledno da ne može da se pomiri sa činjenicom da su ga te 2012. građani na izborima kaznili za svu pogubnu politiku koju su vodili on, Đilas, Vuk Jeremić i ostale štetočine. Nikako da izađe iz tog filma, iako je tom prilikom najavio da se „vidimo u nekom drugom filmu“. Bilo bi dobro da mu neko javi da je prošlo devet godina od tada i da se Srbija nepovratno izmenila i uznapredovala. Oni međusobno ne mogu očima da se vide, a jedino što ih povezuje jeste zajednička mržnja prema Aleksandru Vučiću - poručuje on za Alo!.