Srpska napredna stranka SNS Logo
sns.org.rs
Srpska napredna stranka SNS Logo

sns.org.rs

Srpska napredna stranka SNS Logo, Foto: sns.org.rs

Isti su potpuno besmisleni i lažni.

U vezi sa njegovom izjavom u kojoj navodi da je Srpska napredna stranka uspela da obezbedi „tek minimalnu većinu u lokalnom parlamentu“, kao i da su „relativno lako“ uspeli da istu obore i naprave „novu, opozicionu“, istina je da je Srpska napredna stranka 2016. godine, na koju se poziva, osvojila apsolutnu većinu, pri čemu je ista dobila 14 odborničkih mandata od ukupno 25, koliko ih ima lokalni parlament. Takođe, na izborima održanim 20. juna 2020. godine, lista Aleksandar Vučić-Za našu decu, osvojila je 64,17% u odnosu na ukupan broj birača koji su glasali, čime je osvojeno 17 odborničkih mandata od ukupno 25 i do nogu potukla sve svoje protivkandidate.

Imajući u vidu ostvareni rezultat u korist Srpske napredne stranke, možemo razumeti nezadovoljstvo i gnev koji proističe iz ličnih frustracija i kompleksa ovog čoveka, koji iznosi besmislice i laži. Isti izbore ili gubi ili na iste i ne izlazi, iz straha da će doživeti novi poraz.

Bivšeg političara propalog DOS-a, podsećamo da je opštinu Vladimirci u vreme svoje vladavine i kreditno zadužio, kao i da su dugovanja po ovom osnovu otplaćivana godinama, nakon njegovog odlaska sa vlasti. U iste se svrstava i nabavka građevinskih mašina, skipa i kamiona i to po cenama duplo većim od njihovog stvarnog koštanja.

U mandatu ovog opozicionara, izdvajane su i basnoslovne sume novca za kupovinu zemljišnih parcela, za koje je isti bio spreman da isplati i neverovatnih 20 000 evra i to po jednom hektaru.

U vezi sa napred navedenim, tvrdimo da je stvarna vrednost zemljišta u jednoj maloj opštini poput Vladimiraca, 3000-5000 evra po hektaru, kao i da vidna razlika koja je evidentna na kupoprodajnim ugovorima, koji su u tom periodu zaključivani, sramna i korupcionaška.

Poznate su i tuče u kojima je ovaj bivši političar učestvovao. Jedna od njih izbila je u njegovoj predsedničkoj kancelariji, koju je u tom trenutku koristio i to zbog postavljanja asfaltne baze i malverzacija u vezi sa njom. Iz iste je je izašao sa pocepanim delovima odeće, što govori o kredibilitetu ovog čoveka.

Navodni Projekti, poput „Mosta na Savi“ kojima se ovaj političar sa pijetetom bavi, nisu ni ugledali svetlost dana, jer su kao takvi bili krajnje nerealni i podvaljeni kao laž.

Ovim putem obaveštavamo javnost da je ovaj propali političar sebi izgradio i privremeni objekat, za koji je bio obavezan da plaća zakup, na ime korišćenja opštinske javne površine. U vezi sa navedenim, nije ispunjavao obaveze, koje su proisticale iz Ugovora, koji ja zaključen, kao i da je trenutno dugovanje po ovom osnovu opštini Vladimirci preko 500.000 dinara. O beskrupuloznosti i nedostojnosti ovog čoveka, govori i podatak da je montažno demontažni objekat o kojem je ovde reč izdao licu, od kojeg je dobijao zakupninu, iako na to nije imao zakonsko pravo.

O nedostojnosti profesorskog poziva, koji je obavljao sude i generacije učenika, koje su bile svedoci spiskova koji su se sačinjavani na one koji su užinu kupovali u njegovom objektu brze hrane, te samim tim i nagrađivani boljim ocenama i na one koji to nisu. Na ovaj način, vršena je zloupotreba dece u najgore svrhe, jer su ista bila podložna uticaju jedne ovakve nemoralne osobe.

U periodu od 2006. do 2007. godine, koristeći fondove Nevladinih organizacija, u iznosu od 200.000 dolara, izvršio je iskopavanje, odnosno bušenje bunara u Suvom Selu dubine 300 metara i to na mestu za koje se ispostavilo da voda ne postoji, čime je dokazao da se rukovodio ličnim interesima, a ne pravilima struke.

Na lokaciji, nešto daljoj od 200 metara, opština Vladimirci na čelu sa Srpskom naprednom strankom, godine 2018. izvršila je novo iskopavanje dubinskog bunara, po ceni duplo manjoj, i sa značajnom razlikom što je po njenom projektu i nađena zdrava pijaća voda na dubini od 180 metara i sa protokom iste 20 litara u sekundi.

O tome kako su vođene predizborne kampanje u njegovom periodu, svedoči i podatak da je godine 2008. iz budžeta opštine Vladimirci, isplaćeno oko 3.000.000 dinara, na ime uklanjanja divlje deponije Duboko, koja se nalazi u naseljenom mestu Provo.

Nova vlast, istu deponiju godinama kasnije, uklonila je po ceni od oko 50.000 dinara, čime je pokazala da sredstvima iz budžeta racionalno i odgovorno raspolaže.

Kada uzmemo u obzir sve gore navedeno, ne ostaje nam ništa drugo nego da konstatujemo da je ova moralna nakaza i karikatura od čoveka, koja se drznula da proziva Srpsku naprednu stranku i njenog predsednika, ništa drugo do jedna obična ništarija sa viškom slobodnog vremena i poremećenim pogledom na život i okolinu.

Poručujemo mu da svoje penzionerske dane provodi onako kako to i dolikuje čoveku njegovih godina, a da vođenje države, opštine ili stranke prepusti onima kojima je za to narod i poklonio svoje poverenje.

Komentari (2)

stevo

08.04.2021 14:25

Strasno na sta su pojedinci iz opozicije spremni zarad malo medijske paznje..jadno

Nada

08.04.2021 20:30

Ovako se to radi..Sve neid+stine uvek treba da budu demantovane!