LJILJANA SMAJLOVIĆ O RAZDVAJANJU IZBORA "Opozicija ovim traži od Zapada da budu 5 metara ispred Vučića!"

Borko Stefanović u ime svog vođe, Dragana Đilasa, je tražio razdvajanje izbora, a činjenice govore da im nije palo na pamet da to učine dok su i sami bili na vlasti, a sada je Ljiljana Smajlović objasnila sav besmisao njihovih zahteva

Ljiljana Smajlović
Ljiljana Smajlović, Foto: Printscreen

Borko Stefanović na televiziji koja je pod kontrolom Dragana Đilasa, u ime opozicije, traži razdvajanje datuma izbora.

"Četvrta stvar koju želimo da sprovedemo je razdvajanje datuma izbora, da ne bi ljudi koji glasaju u Surdulici, Vranju ili Šidu, glasali na izborima za mesnu zajednicu za jednu osobu, kao na izborima za predsednika, dakle, pokušaćemo i te stvari da razdvojimo", rekao je Stefanović.

Ljiljana Smajlović je rekla kako je zahtev opozicije nerealan.

"Ovo se ne predaje ni na jednom fakultetu, ova vrsta uslova ne postoji, ova opozicija u Srbiji govori Zapadu, hajde, dajte, pomozite nam, omogućite nam da budemo dostojanstveni gubitnici na izborima i da se trkamo pet metara ispred Vučića. Oni žele da razdvoje izbore i da spreče Vučića da njegovo ime stoji na listi. Ima tu i nečeg uvredljivog, oni smatraju da ako nema Vučića na listi da njegovi birači neće shvatiti za koga treba da glasaju", rekla je Smajlović

 *

Povezane vesti

 • Korisnik: Sumadinac
  23/01/2021 - 16:42
  Ovakva opozicija morala bi znati da sa ovakvim ulicarskim stavom oni nemaju teorecke sanse. Opozicija ili neko ko zeli da dobije nesto mora da izace sa nekim dobrim predlogom ali ovi nemaju nista .Kao trece ovu staru kriminalnu i lopovsku opoziciju nece vise niko Opoziciji su potebni novi mladi i spozobni kadrovi to se danas trazi a ne tajkuni ..
  • Predragm @Sumadinac
   23/01/2021 - 19:33
   Ti volis da te guze Bosanci na celu sa ovim iz Cipuljica? I jos i sendvic dobijes.Nisi ti Sumadinac niti Srbijanac ti si ubaceni bot iz Banije Like ili Korduna koji zivi u Beogradu od sendvica.
 • Korisnik: Владе
  23/01/2021 - 16:17
  Опозиција је уништила сама себе и сада траже да им неко помогне да се опет не би уништили. Па који ћете нам ви када нисте у стању да живнете. Лаку ноћ таква опозицио.
 • Korisnik: Igor
  23/01/2021 - 14:48
  Uvek sam glasao za opoziciju. Ali na poslednjim izborima ne. I nikada više neću glasati za nasilnu uličarsku opoziciju koja je uništila celu opoziciju, čak i njeno ime.
  • Mile @Igor
   23/01/2021 - 23:13
   Nisi ti nikad glasao za Opoziciju ne laži smradu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi