Dragan Đilas
Tanjug/Tanja Valić

 

Dragan Đilas

Tanjug/Tanja Valić

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Tanja Valić

 

Naslovne strane opozicionih medija u Đilasovoj službi danas su plasirale novu laž. Bez pardona optužili su predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je pretio crkvenom vrhu papirima tajnih službi.

Pročitajte još:

Da bi laž dobila na atraktivnosti, bilo je neophodna da se pojavi i na društvenim mrežama. U tome su Đilasovci dobili pomoć. Usluge je pružio ni manje ni više nego političar albanske nacionalnosti.

Protivljenje jedinstvu države i crkve

Twitter

Protivljenje jedinstvu države i crkve, Foto: Twitter

 - Juče je patrijarh srpski predsednika nazvao "hrabrom dušom koja se bori za zemlju, narod i Kosovo svojom neverovatnom energijom". Danas beogradski mediji izveštavaju kako je Vučić na sastanku zatvorenom za javnost pretio vladikama otkrivanjem njihovih ličnih tajni koje su u dokumentima tajnih službi - stoji u tvitu Petrita Selimija, nekadašnjeg ministra spoljnih poslova lažne države Kosovo.

Vrlo je providno to da jedinstvo države i crkve smetaju pristalicama Đilasa, njegovih medija, a očito i kosovskim Albancima. Takođe je providno njihovo ujedinjenje protiv srpskog jedinstva, konsenzusa o najvažnijim pitanjima, sloge i budućnosti.

 

Komentari (5)

Olga

15.05.2019 16:07

Ovakvo ponasanje je za svaku osudu!

Vika

15.05.2019 17:25

Sta planiraju oni? Da vrate komunizam i anarhiju u drzavu, izgleda. Jadni su.

Ema

15.05.2019 17:29

Ništa neobično za opoziciju.

Mašnica

15.05.2019 20:52

Bilo bi čudno da se nešto dobro desi u realizaciji opozicije.