Nebojša Zelenović
Alo! Vladimir Marković
Nebojša Zelenović

Alo! Vladimir Marković

Nebojša Zelenović, Foto: Alo! Vladimir Marković

 

* Koga uopšte predstavlja Zelenović u Šapcu?!

* U potpunosti je izgubio podršku javnosti

* Nebojša Zelenović teško je podneo najnoviji poraz 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu zbunjen je svakodnevnim izjavama i objavama gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića, jer nismo sigurni koga on predstavlja, sa koje pozicije i u čije ime se obraća javnosti.

građani, protest, Šabac, Nebojša Zelenović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Da je Nebojša Zelenović u potpunosti izgubio podršku svojih sugrađana, ne govore samo rezultati na izborima za savete u šabačkim mesnim zajednicama u kojima gradonačelnik Šapca redovno gubi, već to pokazuju i njegovi takozvani referendumi o trošenju novca od poreza na imovinu.

Pročitajte još:

Na referendumu, odnosno na neposrednom izjašnjavanju u šabačkom selu Volujac, od 465 stanovnika glasalo je njih 26, u selu Dvorište od 169 birača glasalo je 33, dok je u Cerovcu od 378 stanovnika sa pravom glasa o trošenju novca koji pripada čitavom selu odlučilo njih četvoro, koliko je izašlo na Zelenovićev referendum.

Trenutni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović teško je podneo pobedu kandidata koje je podržao SNS na izborima za Savet MZ Nakučani, jer od tog dana kreće njegova histerija.

Zelenović poslednji da govori o demokratiji i poštenju

Gradski odbor SNS Šapca reagovao je danas povodom otvorenog pisma lidera Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića upućenog organizatorima sastanka na FPN i predstavnicima EU, ističući da je on poslednji čovek u Srbiji koji treba i može da govori o poštenju, kao i o principima evropskih vrednosti.

Veoma smo uznemireni načinom na koji on iskazuje svoje nezadovoljstvo, jer svakodnevno poziva na građanski rat i upozorava na, kako je u svom poslednjem saopštenju naglasio, “nesagledive posledice” i da će “Vučić lično biti odgovoran”.

Gospodine Zelenoviću, Vama kao osuđenom licu za proneveru novca iz budžeta grada Šapca, najviše odgovaraju svi vidovi građanskih sukoba i nemira da bi pod tim plaštom nestali dokazi o Vašem lopovluku.

Povezane teme:

Srbija je značajno odmakla od 2012. godine kada je bila pod terorom Demokratske stranke, odnosno Vaših partnera sa kojima ste sve građane ove zemlje držali kao taoce. Svi vi koji pozivate na duge cevi i krvoproliće, svesni ste svoje slabosti jer snagu jedne politike čine građani koji podržavaju takvu politiku.

Zelenoviću, danas si srpskom narodu zabio nož u leđa! Mi u tome niti smo mogli niti hteli da učestvujemo!

AUTOR: Alo/Embargo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 17:21 Nebojša Zelenović i odbornici vladajuće većine u Skupštini grada Šapca, doneli su odluku kojom nedvosmisleno priznaju lažnu državu Kosovo. Saopštenje prenosimo u celosti. Nebojša Zelenović, Foto: Alo! Vladimir Marković GO SNS Šabac smatra da je Sednica Skupštine grada Šapca, koja je po hitnom postupku zakazana za četvrtak 08.

Gospodine Zelenoviću, zapitajte se koliko građana podržava Vas i Vašu politiku, a koliko ih podržava politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

građani, protest, Šabac, Nebojša Zelenović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Molimo Vas da se urazumite i da pod hitno prestanete da pozivate na nemire. Takvim ponašanjem ostaćete i bez tih nekoliko simpatizera, a za to Vam ne može biti kriv predsednik Aleksandar Vučić i svi koji glasaju za njega i Srpsku naprednu stranku.

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare

 

Komentari (5)

orah

19.11.2019 16:11

zeleni zeleni I list padne I pozuti.

Spartak

19.11.2019 18:30

Mislio je da će zauvek da vlada u Šapcu,e sad kada se uverio da to ipak neće biti tako odmah je krenula nervoza i pretnje.

igor

19.11.2019 21:26

Šta može neko ko je marioneta Američkog ambasadora predsedniku države sem da laje i bez da ,ože da ujeda.

Sava

19.11.2019 21:39

Zelenovicu,podnesi ostavku,vidis da te narod ne voli.

Miki

20.11.2019 07:55

Nebojša Zelenović i njegovi politički saborci su simbol mržnje, pretnji, rušenja, spaljivanja i poziva na linč neistomišljenika.