ORLIĆ "Ono što je ostalo od Demokratske stranke nalazi se pod kontrolom tajkuna"

- Da se ono što je ostalo od Demokratske stranke danas nalazi pod kontrolom tajkuna otvoreno govore i sami njihovi članovi. Isti ti pripadnici nekadašnjeg žutog preduzeća svedoče da se na platnom spisku Dragana Đilasa lično nalazi stečajni upravnik DS-a Lutovac. I odatle je potpuno jasno: u čije ime onda i po čijem nalogu onda Lutovac napada državu, predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranu. Mora plata da se odradi - naveo je u saopšenju za javnost Vladimir Orlić.

Vladimir Orlić
Vladimir Orlić, Foto: Tanjug

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNE) je dodao:

- Ako van radnog vremena kod tajkuna, u nekoj pauzi za ručak, Lutovac poželi iskreno da se upozna sa temom države koja je ogrezla u kriminalu i korupciji, biće mu dovoljno da pogleda preko svog ramena. Ništa više od toga. Da se osvrne na godine tokom kojih je žuto preduzeće DS-a, na čelu sa Đilasima, Jeremićima, Lutovcima i sličnom felom opustošilo ovu zemlju. Tada su, kako sami svedoče u svom zvaničnom stranačkom dokumentu iz 2017. godine: zajednički nameštali tendere, štelovali konkurse, ugrađivali se za procente svuda i tom krađom narodnih para sami sebi dodelili titulu – žuti lopovi. Pored toga su više od pola miliona ljudi u ovoj zemlji ostavili bez posla, besomučno gazili Ustav i zakone, sve medije zarobili, a otvorili tačno nula pregovaračkih poglavlja sa Evropskom unijom. Njima je najveći domaći „investitor“ bio Mišković, a strani Šarić, zaštitno lice njihovog poštenja je perač prozora i narodnih para Đilas, a najvažniji svedok njihovog odnosa prema demokratiji i ljudskim pravima je pokojni Ranko Panić, koji je odnos žutog kartela prema ovom narodu platio životom.

Кad se sa ovim činjenicama Lutovac detaljno upozna, i kada završi pauzu za ručak, slobodno neka nastavi da odrađuje prljave pare dobijene od tajkuna. Danas, u slobodnoj i demokratskoj Srbiji, kakvom su je učinili Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, svako može da priča šta mu je volja. To tajkune, kriminalce i lopove ipak ne vraća na vlast, naprotiv. Samo ljude podseća čega su se rešili i zašto je važno da se takvi nikada više ne vrate.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi