LONČAR SPUSTIO MARINIKU TEPIĆ "Ona je stručnjak opšte prakse, portparol tajkuna"

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je Marinika Tepić poznata kao najneuspešniji pokrajinski sekretar za omladinu i sport i da je ostala upamćena i kao rukovodilac čiji je, kaže, najznačajniji rezultat optužba najbližih saradnika za mobing i za finansijske malverzacije.

Lončar
Lončar, Foto: Printscreen

Tepić je, kaže Lončar, danas ozbiljno napredovala "u službi", a znanje i iskustvo koje je sticala napuštajući prethodne saradnike i stranke, nakon izbornih neuspeha, stavila u službu novog "gospodara, medijskog tajkuna".

Lončar tvrdi da Tepić u službi tog "tajkunskog interesa", danas presreće ljude, upada u fabričke krugove i službene prostorije preduzeća, predstavljajući se kao strucnjak opšte prakse, a pritom, kaže, iznosi neistine i zluradosti.

U pisanoj izjavi, Lončar navodi da građani dobro znaju sve kvalitete Tepić, i da joj zato ne ukazuju poverenje.

Marinika Tepić
Marinika Tepić, Foto: screenshoot/Youtube

"Znaju da je to licnost bez morala, kredibiliteta i integriteta. Ličnost koja se predstavlja kao strucnjak opšte prakse, a u stvari je portparol tajkuna i stranih službi, cije lažne vesti i fejk informacije koristi u cilju nazadovanje Srbije", ocenio je Lončar.

On dodaje da će bez obzira na trud Tepić, Srbija nastaviti intenzivno da napreduje u svim poljima, a narocito u zdravstvu.

"Interes tajkuna, stranih službi i njihovih portparola u Srbiji nikada neće biti ispred interesa građana", naveo je Lončar.

On je time reagovao na objavu Marinike Tepić na Tviteru, koja uz poruku: "Lončar mi kaže da se uz fotografije o osakaćenom zdravstvu, podsetim kako je bilo za vreme predsednika moje stranke", tvrdi da je Lončar sarađivao sa mafijom, dok su njegove kolege radile za platu od pet maraka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi