Zorana Mihajlović
Tanjug/ Sava Radovanovic
Zorana Mihajlović

Tanjug/ Sava Radovanovic

Zorana Mihajlović, Foto: Tanjug/ Sava Radovanovic

„Može Zorana da se batrga do mile volje“, kazala je juče za „Alo!“ poslanica SRS-a Vjerica Radeta kada smo je pozvali da prokomentariše izjavu Zorane Mihajlović, ministarke saobraćaja i infrastrukture i članice Predsedništva SNS-a, koja je poručila da Vojislav Šešelj, lider radikala, kupuje džip, a radikali gaće na pijaci.

- Mi smo javnost upoznali sa njenim nezakonitim i špijunskim delovanjem u Vladi - kazala je narodna poslanica i dodala:

- Ona je opljačkala budžet preko američkog „Behtela“. Ona je ukrala novac sa kreditne kartice Vlade. Ona nosi tašne i broš od 5.000 evra, privezak od 3.000 evra, ogrlicu od 14.000... Njeni najbliži saradnici su ili u pritvoru ili se brane sa slobode. Ni ona nije daleko od toga - istakla je Radeta i poručila da su njene rukavice lepše od onih koje šeta ministarka.

- Ja sam joj pokazala da imam lepše rukavice od njenih. Moje kupljene na zemunskoj pijaci za 300 dinara, a njene koštaju 30.000 dinara, kao minimalac - poručila je poslanica SRS-a.

Poruku za Zoranu Mihajlović juče je imao i narodni poslanik iz tabora radikala Milorad Mirčić.

- Kada Zorana bude imala tetku u Pakistanu koja ima farmu svinja, i ona će voziti takav džip i imati dokaz za svoje bogatstvo - rekao je on za „Alo!“.

Podsetimo, Mihajlovićeva je juče za naš list odgovorila lideru SRS-a Vojislavu Šešelju, koji joj je pre nekoliko dana poručio da će je smestiti u gepek svog džipa i, između ostalog, poručila:

- Kako će „džuboks vojvoda“ da objasni svojim glasačima odakle mu novi džip za koji prosečan glasač SRS-a treba da radi 34 godine da bi ga kupio, pod uslovom da ni dinar ne potroši na hranu niti na bilo šta drugo? Kako da objasni Vjerici Radeti, Miloradu Mirčiću i ostalim funkcionerima stranke odakle mu 140.000 evra u kešu za novi džip, dok ih u isto vreme tera da na zemunskoj pijaci iz svog džepa kupuju roze donji veš kojim posle mašu u parlamentu - istakla je ministarka.

Zorana na rukama nosi radničku platu!

Zorana Mihajlović je prilikom posete Velikom Gradištu imala vunene „blumarin“ rukavice od devičanske vune s kuglama od krzna, a čija je cena čak 240 evra, objavili su mediji krajem januara.