Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

 

Ako je VMA potvrdio, onda nemam nikakve sumnje u to ali ne znam koga bi to naročito iznenadilo ili šta je tu novost ili šta je tu čudno i uopšte ne želim o tome da govorim - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Bečeju odgovarajući na pitanja novinara kako komentariše udes koji je izazvao lider PSG Sergej Trifunović i navode medija da mu je u krvi posle nesreće pronađen narkotik.

Na temu Filipa Koraća, predsednik je rekao kako je moguće da svi znaju u državi ko je najveći distributer narkotika u državi, da znaju ko su ti koji organizuju ubistva, a da nikada nema presude...

- Potrova nam sve škole, svu decu po školama, ne samo u Beogradu nego po Srbiji... A sve fina gospoda - rekao je Vučić dodajući da će istrajavati u svojim pitanjima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 15, 2020 at 3:20am PST

- Tako ću da ih pitam... Izvin’te, kako je taj fini gospodin Filip Korać, neki kažu šef crnogorske mafije, neki kažu ovakav-onakav, nemam ja ništa protiv odakle je on, ja samo imam protiv toga što on truje našu decu u Srbiji i što ubija ljude po Srbiji... A ja sad znam da sam kriv... Nije on takakv, on je fini gospodin, ja sam u stvari takav... Toga sam se i nagledao i naslušao... - rekao je Vučić.

Komentari (2)

Nikolija

15.01.2020 21:41

Sergeju Trifunovicu nikad mesto nije bilo u politici, ovo je bruka!

Ivana

16.01.2020 13:02

Samo se hapsi jadna sirotinja,a ovi glavni krimosi uživaju. Sram te i stid bilo.