ŠEŠELJ NEMA MILOSTI PREMA ŠABANU ŠAULIĆU! On je bio vašarski zabavljač, samo budale hoće da mu se da ulica u Šapcu!

Lider radikala je nastupio jako oštro i razbesneo sve pevačeve poštovaoce koji smatraju da pevač zaslužuje makar ulicu u svom rodnom gradu.

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Šabac, rodno mesto "kralja narodne muzike" Šabana Šaulića koji je juče sahranjen, mogao bi da dobije spomenik, ulicu, čak i most posvećen njemu.

Šaulić je nastradao u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko dana u Nemačkoj, a njegov kolega i rođak Hasan Dudić podneće inicijativu lokalnim vlastima da bude podignut spomenik "kralju folka".

Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

U Šapcu se, inače, potpisuje peticija da dosadašnja Ulica Avde Karabegovića, glavna u šabačkoj Mahali, odakle potiče pevač, ponese njegovo ime. Priča se i da bi novi most preko Save takođe mogao da bude nazvan po njemu.

 

GDE ĆE VAM DUŠA, ZLOBNICI?! Dok se Goca uz jauke rastajala od Šabana, ODVRATNI KOMENTARI na račun ovoga kruže internetom!

Posle inicijative građana Šapca, oglasio se i lider srpskih radikala Vojislav Šešelj.

On je na Tviteru napisao da je Šaulić bio veliki estradni umetnik, te da zaslužuje da u većim gradovima neka ulice ponese njegovo ime, ali da ga je vest o promeni naziva ulice Avda Karabegovića "užasnula".

"Ne znaju neuki da je Karabegović neuporedivo značajniji sin srpskog naroda", napisao je juče lider radikala, koji je jutros zauzeo još oštriji stav:

 

- Politika jutros izveštava da je već 1.500 budala potpisalo peticiju da se Ulica Avde Karabegovića preimenuje u Ulicu Šabana Šaulića. O Srbijo, da li ćeš se odreći uspomene na junaka, mučenika i vrsnog intelektualca u korist vašarskog zabavljača, pa makar on imao "glas slavuja"? - napisao je Šešelj na Tviteru.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi