SRAMOTA NA ĐILASOVOJ TELEVIZIJI Olja Bećković napravila skandal usred emisije, prekinula gledateljku Mirjanu, a onda joj besno rekla: Da li ste vi normalni? (VIDEO)

Izgleda da su novinari koji rade u medijima koji su pod direktnom kontrolom Đilasa zaboravili šta znači biti nepristrasan i objektivan

Olja Bećković, Foto: Printscreen

Kao i svake nedelje u istom terminu, na televiziji koja je pod kontrolom Dragana Đilasa, emituje se emisija "Utisak nedelje", koju uređuje i vodi Olja Bećković.

Na kraju emisije se u direktnom prenosu uključuju gledaoci koji glasaju za ponuđene predloge, uz komentar kojim izražavaju svoje mišljenje. Sada se dogodio presedan.

Olja Bećković, Foto: Printscreen

Naime, u emisiju se uključila Mirjana iz Topole, koja je želela da izrazi svoje mišljenje na televiziji koja navodno promoviše slobodu medija i pre svega istraživačko i objektivno novinarstvo, ali se pokazalo da je sasvim suprotno.

U toku izlaganja gledateljke koja se javila, voditeljka je brutalno prekinula sa rečenicom koja joj ne priliči.

"Ja bih da se zapitam da li ste vi normalni?", rekla je Olja Bećković gledateljki Mirjani iz Topole.

Izgleda da su novinari koji rade u medijima koji su pod direktnom kontrolom Đilasa zaboravili šta znači biti nepristrasan i objektivan. 

Ukoliko se bilo ko usudi da pokuša da izgovori rečenicu neslaganja, drugačije mišljenje, istog momenta biće proglašen za nenormalnu osobu.

Pogledajte kako je protekao razgovor Olje Bećković i gledateljke:

 *

Povezane vesti

 • Korisnik: Panter
  30/01/2021 - 08:02
  Pod hitno je ukloniti sa tv-a.Niti slika,niti prilika.O drsko bezobraznim ispadima da i ne govorim.Jednostavno prevaziđena.
 • Korisnik: Milos
  26/01/2021 - 08:29
  Pa nije ova Olja kriva već taj što je drži na na televiziji! Ona je bruka i sramota, ne za novinarstvo već za čovečanstvo
 • Korisnik: Blek
  25/01/2021 - 23:27
  Krajnje nekulturno i bezobrazno.Ali navikli smo od nje na to.Nazalost nije ona jedina ima na tv-u mnogo takvih.Kultura nam je dotakla dno i mislim da ljudima poput nje nije mesto na malim ekranima jer deli ljude i siri mrznju.Kada jedan voditelj tako nesto kaze pa sta ocekivati od gledalaca onda.
 • Korisnik: Darko
  25/01/2021 - 19:48
  Olja je odavno iscedjena krpa, na to mi bar liči taj smrdljivi pacov
 • Korisnik: jel to bilo
  25/01/2021 - 18:21
  nisam gledao cuo sam kako jepitala gledateljka Pitam sebe.... mislim zasto zove kad pita sebe može ikod kuće da se pita i čujem ovaj odgovor.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi