DA LI JE VAMA BILO ŠTA SVETO Oliver je ubijen, a sada optužuju njegovu Milenu da je saučesnik u ovom gnusnom zločinu!

Oliver Ivanović, lider SDP-a sa Kosova i Metohije, ubijen je mučki sa leđa u momentu dok je izlazio iz svoje kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Niko nije čuo pucnje. Nakon pokušaja reanimacije u bolnici, Ivanović je preminuo.

Milena i Oliver Ivanović
Milena i Oliver Ivanović, Foto: Facebook

Šest meseci kasnije, opozicija, iznemogla od promašaja da se domogne vlasti i da sa svojim jeftinim trikovima prevari građane i pretvori ih u svoje glasače, još jednom je pokazala da ne preza ni od čega, sa najnovijim optužbama da je jedan od saučesnika ovog atentata na lidera Srba sa Kim upravo njegova supruga Milena Ivanović!

Mileni meta na leđa

Naime, Saša Mirković, osuđivani kvazipolitičar i čovek koji stoji iza mnogih spletki protiv države Srbije, ovog puta je stavio metu na leđa nevenčanoj supruzi Olivera Ivanovića, Mileni, tako što je pokušao da je u nekakvom bizarnom filmu o Ivanoviću prikaže kao pomoćnicu ubicama Olivera, tako što je otkrivala njegove namere i poteze!

Žena koja je provela više od tri godine boreći se za svog supruga, koji je bio nepravedno uhapšen i pritvoren od 2014. godine, da bi ga ubrzo nakon oslobođenja, zauvek izgubila, nije bila samo njegova životna partnerka, već i majka njegovog šestogodišnjeg sina Bogdana.

Misli li ko na Bogdana Ivanovića?

Da li Mirković, i njemu slični, razmišljaju kako njihove gnusne laži i optužbe utiču na dečaka od sedam godina, koji je pogođen smrću oca koga je većinu svog života čekao da izađe iz kosovskog zatvora i koji nikada nije imao šansu da odraste sa njim?

Nije dovoljno što je Ivanović ubijen, nego zarad političkih poena i stranog novca, domaća izdaja ne poznaje ni moral, ni saosećanje, već gazi preko mrtvih, ali i preko živih - a to su Milena i njen mali Bogdan.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Dehan
  12/09/2018 - 08:42
  E svasta ce ljudi da izmisle, sramota!
 • Korisnik: Dehan
  12/09/2018 - 08:41
  Nadamo se samo da ce se ubica pronaci I kazniti
 • Korisnik: 100
  12/09/2018 - 08:30
  Strašno, koji su to monstrumi
 • Korisnik: Goran
  12/09/2018 - 07:57
  Dokle ide ljudska glupost.
 • Korisnik: Maja
  12/09/2018 - 07:56
  Pojednici iz opozicije su spremni na sve zarad jeftinih političkih poena.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi