"NIKADA SE NISAM PLAŠIO" Oglasio se srpski komandant kojeg Amerika navodi u rezoluciji protiv naše zemlje!

Nisam zabrinut, izjavio je Goran Radosavljević Guri povodom rezolucije Predstavničkog doma Kongresa Sjedinjenih Američkih Država kojom od Srbije zahteva da reši slučaj ubistva trojice braće Bitići, iz 1999. godine.

Goran Radosavljević Guri
Goran Radosavljević Guri, Foto: Printskrin

"I ranije su usvajali te rezolucije. Umoran sam od komentarisanja. Čist sam i nemam razloga da se plašim. Nikada se nisam plašio", izjavio je Radosavljević za Radio Slobodna Evropa (RSE).

Radosavljević koji se u tekstu Rezolucije navodi kao odgovoran, jer je bio komandant policijske jedinice Žandarmerija u vreme kada su, kako se pretpostavlja, njeni pripadnici počinili zločin nad braćom Bitići, kaže da je spreman uvek da se odazove na poziv pravosudnih organa u Srbiji.

"Pravosudni organi rade svoj posao, FBI je radio svoj posao", rekao je on..

Amerika usvojila rezoluciju protiv Srbije!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 23.10.2019. 07:10 - 23.10.2019. 08:25 Predstavnički dom američkog Kongresa prvi put je jednoglasno usvojio rezoluciju o ubistvu braće Bitići, trojice američkih državljanina sa Kosova, u kojoj se, kako tvrdi prištinska Gazeta Ekspres, navodi da su ta ubistva podržana od strane države.

Predstavnički dom Kongresa SAD usvojio je rezoluciju kojom se od Srbije zahteva da reši slučaj ubistva trojice braće Bitići - Ilija, Agrona i Mehmeta.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: The Duke
  24/10/2019 - 11:56
  Kao prvo sta su oni radili ns Kosovu kao gradjani usa drugo dosli su ilegalno na Kosmet prikljucili su se terorirstima iz ovk pucali na regularnu vojsku i policiju znaci jedni obicni teroristi neka prvo to nasa drzava trazi od usa
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi