SNS
Printscreen
SNS

Printscreen

SNS, Foto: Printscreen

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici pruža punu i nedvosmislenu podršku Vladi Srbije, Ministarstvu prosvete i novoizabranim direktorima osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova u Surdulici koji se danima nalaze pod rafalnom paljbom i hajkom koju protiv njih vode Novica Tončev i njegovi satrapi.

Razumemo i razloge ovih brutalnih napada na direktore koji su postavljeni u skladu sa zakonom, nakon skandaloznih nalaza prosvetnih i budžetskih inspekcija, jer su se sve te nepravilnosti i desile pod direktnim nalogom ili uz znanje i odobravanje istih od strane Novice Tončeva.

Novica Tončev

Dimitrije Goll - E - stock

Novica Tončev , Foto: Dimitrije Goll - E - stock

Novici Tončevu, koji se u svrhu beskrupuloznih napada na direktore prosvetnih ustanova, koristi isključivo Đilasovim i Šolakovim medijima, poručujemo da konačno shvati da on više nije gospodar života i smrti u Surdulici i da nikoga više ne može da uplaši niti više može da manipuliše ljudima i institucijama.

Ako mu se ne sviđaju odluke Vlade Srbije i nadležnih ministarstava u kojima sede i njegove partijske kolege neka slobodno ide kod Đilasa, Jeremića i Obradovića sa kojima ima iste manire i iste stavove. Neka konačno javno pokaže svoje jasne namere i ciljeve i neka krene da sa njima zajednički deluje.

Njegovi besmisleni tekstovi koje plasira svakodnevno nam daju samo još veću snagu da se još snažnije i jače borimo protiv ove pošasti koja je zadesila Surdulicu i dovela je do ivice propasti i zamiranja.

Pročitajte još: