Mirković sa fantomkom
Printskrin
Mirković sa fantomkom

Printskrin

Mirković sa fantomkom, Foto: Printskrin

Predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću gori pod nogama i sve zbog njegovog uhapšenog partnera Patrika Hoa. On je ovih dana je u neviđenoj panici da će se otkriti sve njihove prepiske, ali i dokazati njegova umešanost u milionskom korupcionaškom skandalu.

Jasno je da se Jeremić plaši međunarodne istrage, ali šta njegovi fantomi kriju? Čega se to plaše ludaci sa fantomkama, kad svoje lice ne smeju da pokažu, a još važnije jeste kakvo zlo spremaju Jeremićevi fantomi da zastraše narod?

Na današoj konferenciji za novinare, Saša Mirković, pajtos Vuka Jeremića, pojavio se sa fantomkom, što jasno poručuje da se priprema neko zlo.

Podsećanja radi, za vreme kampanje za beogradske izbore nepoznati ljudi u fantomkama su sa Jeremićeve i Basanovićeve televizije poručivali da prate sve korake predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a nekoliko dana pred izbore pojavio se i spot u kojem se preti ubistvom predsedniku Vučiću i kandidatkinji za odbornika, predsednici Opštine Savski Venac Ireni Vujović.


Očigledno je da su Jeremić i njegovi u agoniji zbog međunarodne istrage, opet pribegli zastrašivanju, ali nakon pretnji ubistvom koje su upućene predsedniku od strane saradnika Boška Obradovića, država svakako ne sme naivno gledati na ovakve akcije!

 

Komentari (1)

Draganab

04.07.2018 14:39

Skandalozno, Srbin radi protiv Srba i Srbije