Aleksandar Šapić
Tanjug
Aleksandar Šapić

Tanjug

Aleksandar Šapić, Foto: Tanjug

Na pitanje novinara da li će biti u vladi, Šapić je odgovorio:

"Ja to sada ne mogu da vam kažem, bilo bi nefer zato što je večeras sednica Predsedništva SNS, stranke koja ima apsolutnu većinu".

Da li će SPAS ući u Vladu?

 

On je rekao da su razgovori koje je imao sa Brnabić u skladu sa razgovorima koje je vodio sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

"Oni (SNS) će večeras doneti svoju odluku i nakon toga možemo da razgovaramo da li će SPAS biti deo vlade", rekao je Šapić.

Aleksandar Šapić

Tanjug

Aleksandar Šapić, Foto: Tanjug

On je podsetio na stav koji je preneo i posle izbora, da je spreman da bude deo većine ako se dogovore o nacionalnim temama, a da neće biti u vladi ukoliko ne dođe do dogovora i da u tom slučaju neće biti drame.

"U prethodna tri meseca sam bio dosta umeren, nisam izlazio sa nekim izjavama i procenama zato što nisam imao šta novo da kažem, a moj stav se nije menjao", rekao je Šapić.

Aleksandar Šapić

Tanjug

Aleksandar Šapić, Foto: Tanjug

Upitan da li postoji oblast u kojoj bi mogao najviše da doprinese, Šapić je rekao da bi demantovao sam sebe ako bi odgovorio na to pitanje, jer je već istakao da sada nema šta da kaže.

"Imao sam dobre razgovore sa premijerkom, kao što sam imao i sa predsednikom Vučićem, zadovoljan sam razgovorima", rekao je Šapić i dodao da će se videti šta će proizaći iz tih razgovora.