Boško Obradović
Tanjug/Dimitrije Goll
Boško Obradović

Tanjug/Dimitrije Goll

Boško Obradović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Lider Dveri Boško Obradović zakukao je na društvenim mrežama da mu država navodno otima novac, iako je istina da je Dverima račun u blokadi zato što su preduzeća kojima za usluge duguju novac još od predsedničkih izbora aktivirale menice....

- U septembru i oktobru Srpskom pokretu Dveri sa zvaničnog računa u dva navrata skinuta su sva finansijska sredstva koja redovno dobijamo iz budžeta. Uprkos svim našim pravnim radnjama protiv pljačkaša ćute i Tužilaštvo, i NBS, i Privredni sud, i štite pljačku i ukidaju naš redovan rad - napisao je Obradovića na Tviteru, pa opleo po ljudima sa kojima je do juče navodno delio iste vrednosti.

Rama odbio da odgovori i pogledao u Vučića. Usledio gest predsednika Srbije o kome bruji ceo region!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 12:07 - 10.10.2019. 12:17 Premijer Albanije odbio je da prvi odgovori na pitanje vezano za Kosovo.

- Kao što je Aleksandar Vučić nedavno poručio iz Njujorka - Dveri su ukinute - svi nadležni državni organi uključeni su u pljačku imovine i finansijskih sredstava Dveri sa našim isključenim bivšim članovima koje danas brane advokati iz kancelarije Aleksandra Đorđevića, bivšeg šefa BIA! - dodao je.

Pročitajte još:

Član Glavnog odbora SNS-a Čačanin Bratislav Jugović, kaže da je Boško Obradović birao s kim će Dveri da posluju, a da je zatim ostao dužan i da sada samo kuka što njegovi partneri traže svoj novac.

- Boško Obradović se tobože zalaže za domaćinsku Srbiju, a novac svoje firme Dveri troši kao raspikuća. Ne postoji niko ko je s Boškom Obradovićem sarađivao, a da je ostao zadovoljan saradnjom. Niko, osim Dragana Đilasa, zato što Đilas ima neuporedivo više nego što Boško može da potroši - kaže Jugović za "Alo!".

Poveli strašan virtuelni rat protiv Srbije! Prvi na meti naš političar!

AUTOR: Ekipa Alo! DATUM I VREME: 10.10.2019. 15:16 - 10.10.2019. 15:41 Hrvatska protiv Srbije vodi ozbiljan virtuelni rat, otkrio je juče Vladimir Đukanović, poslanik i funkcioner SNS-a, kome je pre nekoliko dana ukinut jutjub kanal. Vladimir Đukanović, Foto: Alo / V.

Zanimljivo je i da su neki ovu Boškovu kuknjavu za novcem doživeli i kao njegovu skrivenu poruku upućenu šefu Draganu Đilasu, kome je želeo da poruči da mu je ponestalo novca i da je vreme za novu uplatu.

BONUS VIDEO: Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire