Sergej Trifunović
EPA/Aleksandar Bačlija
Sergej Trifunović

EPA/Aleksandar Bačlija

Sergej Trifunović, Foto: EPA/Aleksandar Bačlija

Sergej Trifunović lider PSG prvi put je javno progovorio da mu je pojavljivanje na televiziji N1 zabranjeno po nalogu jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa.

- Mislim da bi trebalo Dragan Đilas da porazgovaraš sa Jugoslavom Ćosićem sa N1 ili ti to namerno radi, da baci omrazu u narodu, ili... - napisao je Trifunović.

Sergej Trifunović

Alo!

Sergej Trifunović, Foto: Alo!

 

Sve je obustavljeno! Putina hitno prebacuju HELIKOPTEROM U NEPROBOJNU TVRĐAVU!

AUTOR: Sputnjik/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 19.08.2019. 16:38 - 19.08.2019. 17:24 Održaće se hitan sastanak Vladimir Putin, Foto: Profimedia.rs Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u zvaničnu posetu Francuskoj, gde će se sastati sa svojim kolegom Emanuelom Makronom.

On je dodao i da će neki morati da se bore za mesto na ovoj televiziji koju predstavnici opozicije smatraju "bastionom slobode i demokratije" iako su se građani Srbije više puta uverili u neprofesionalnost ovog medija.

- Dobro RTS, nego ćemo mi neki morati uskoro da se borimo za N1 - napisao je Trifunović.

Sergej Trifunović

Alo!

Sergej Trifunović, Foto: Alo!

 

Pročitajte još:

Posle ovog, postaje jasno da između predstavnika opozicije vlada izuzetna netrpeljivost, kao i da su određeni mediji već odavno u službi samo određenih uticajnih političara i njihovih stranaka.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina