SRBIJA IMA PRAVO DA ZNA! MARIĆ PROMENIO TEMU USRED EMISIJE! Obaveštajac u "Ćirilici" otkrio ko su pravi VLADARI RUSIJE: To objašnjava zašto nam nisu pomogli! Putin je PRVI RUS u Kremlju! (VIDEO)

Bivši Vojno-bezbednosne agencije general Momir Stojanović podelio je sa čitavom Srbijom svoja šokantna saznanja, kod voditelja Milomira Marića, sinoć u "Ćirilici".

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: printscreen

Stojanović je ispričao da mu je jedan novinar otkrio da Rusijom uopšte ne vladaju Rusi i da je to bio redovan trend sve do dolaska Vladimira Putina.

Momir Stojanović
Momir Stojanović, Foto: printscreen

- Rusijom ne vladaju Rusi. Sve su to ruski Jevreji, rekao mi je jedan njihov uticajni novinar - priča Stojanović.

Prema njegovim saznanjima, još od sedamdesetih godina nijedan Rus nije vladao tom zemljom.

- Nabrojao mi je njihova imena Andrej Kozirev, a zatim rekao njegovo jevrejsko ime, pa zatim Jeljcin, Černomirdin i još mnogi. Bio sam zaprepašćen - ispričao je Stojanović i dodao - Prvi izvorni Rus koji je došao na čelo Rusije je Vladimir Putin.

Marić nije želeo da razgovara dalje o ovoj temi, pa je promenio ili je kasnije u režiji isečen nastavak ove priče.

Pogledajte kako je to izgledalo na priloženom snimku:

Ostaje nam samo da se pitamo koliko istine ima u ovome i da li je to stvarno razlog katastrofalne pozicije Rusije u međunarodnim odnosima devedesetih, kao i razlog izostanka pomoći Srbiji u najtežim trenucima za naš narod, a kako vidimo ni njihovom nije bilo mnogo lakše u to vreme.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi